30 bin TL laptop önerisi

Açıkçası bende çok kararsız kaldım normalde hp omen var bende. Ama beni gerçekten bunalttı ana kart iki defa yandı hala tamirde ha bu 5. yılı orası ayrı konu ayrıca icine 3 5 bardak kahve dökülmüştür ;)) bunalmamin sebebi tamir süresinin uzun olması. Ayrıca bir fan için 3k ödedim. O yüzden bende böyle normal bişey bakmak istiyorum ama bulamıyoruz illaki birşeyler eksik kaliyor. Kendim için 4050 den ziyade 3050 mi baksam diyorum 26500 e trendyolda loq'un Ryzen işlemci olanı var işlemci zaten güçlü olmadığı için yanma ihtimalini biraz daha düşük görüyorum ayrıca zaten Ryzen işlemci olan modelinde ana kartın yanma sorunu hiç bildirilmemis 24 gb ram olması gerçekten cazip kasayı açmakla da ugrasmicaz servisle de ugrasmicaz fiyatta iyi gibi siz ne dersiniz bu model ile ilgili?

Açıkçası bende çok kararsız kaldım normalde HP Omen var bende. Ama beni gerçekten bunalttı anakart iki defa yandı hala tamirde ha bu 5. yılı orası ayrı konu ayrıca icine 3 5 bardak kahve dökülmüştür ;)) bunalmamin sebebi tamir süresinin uzun olması. Ayrıca bir fan için 3K ödedim. O yüzden bende böyle normal bir şey bakmak istiyorum ama bulamıyoruz illaki bir şeyler eksik kalıyor. Kendim için 4050'den ziyade 3050 mi baksam diyorum 26500'e Trendyol'da LOQ'un Ryzen işlemci olanı var işlemci zaten güçlü olmadığı için yanma ihtimalini biraz daha düşük görüyorum ayrıca zaten Ryzen işlemci olan modelinde anakartın yanma sorunu hiç bildirilmemis 24 GB RAM olması gerçekten cazip kasayı açmakla da ugrasmacağız servisle de ugrasmacağız fiyatta iyi gibi siz ne dersiniz bu model ile ilgili?

İşlemcisi "kağıt üstünde" bu fiyat bandında çok iyi performans veriyor. LOQ soğutmasıda iyi o işlemciyi soğutur. 170W adaptör yüzünden ufak battery drain yemek istemiyorsanız işlemcinin çektiği watt ı kısıtlayabilirsiniz. FPS hiç düşmez veya çok az düşer ama hem battery draini önlersiniz hem de sıcaklığı düşürürsünüz.

Bu modellerde battery drainin olması da bana göre hx işlemci yüzünden. Loq 4050 hx işlemcili olan model güzel ama temeli olmayan bina gibi ne zaman yıkılacağı belli degil. Islemcinin çektiği gücü kısıtlamak en mantiklisi. Ama tabi bilmeyen arkadaşlar ya da kisitlamayan arkadaşlar bu problemi yasayabilir. Dediğim gibi ya 3050 olan modeli alıcam ya da ryzen işlemcili olan 4050 modelinin fiyatının düşmesini bekleyecegim

LENOVO LOQ AMD Ryzen 7 7435HS 24GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD Taşınabilir Bilgisayar 83JC006CTR - Fiyatı, Yorumları

Bu model bence en ideal olanı 4050 icin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-03-16-13-55-49-026_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2025-03-16-13-55-49-026_trendyol.com.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı