30 bin TL sistem önerisi

Komikmiş adam PC önerin diyor PS5 al diyorsun

Kanka monitör dahil değilse kesinlikle 4070 veya 7800XT bakmamız lazım. Hikayeli oyunlar oynayacaksın çünkü. VRAM sorununa takılma 8 GB büyük hata olur. Monitör için bütçe ne kadar olacak peki?

Bende bu devirde 8 GB ekran kartı almak istemiyorum ama çok sistem var hangisi iyi bilemiyorum. Monitör içinde 3-4K. Yeterlidir diye düşünüyorum.

Kanka monitör dahil değilse kesinlikle 4070 veya 7800XT bakmamız lazım. Hikayeli oyunlar oynayacaksın çünkü. VRAM sorununa takılma 8 GB büyük hata olur. Monitör için bütçe ne kadar olacak peki?
katılıyorum
yeterlidir knk bence.

Bende bu devirde 8 GB ekran kartı almak istemiyorum ama çok sistem var hangisi iyi bilemiyorum. Monitör içinde 3-4K. Yeterlidir diye düşünüyorum.

4070 12VRAM ve çok iyi bir performans zaten hikayeli oyunlar oynuyorsun tam sana uygun bir kart 2K'da zorlanmaz.

Tamam kanka PS 5 varsa sana toplu sistem önereyim bunu alabilirsin METSA Rtx27 Ryzen 5 5500 32gb Ddr4 1tb Ssd Rtx3060 12gb 23.6" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunu alabilirsin GAMELİNE ELS36 RYZEN 5 5600 32GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB 24" CURVED OYUNCU MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunu alabilirsin METSA Rtx21 I5-10400f 16gb Ddr4 500gb Ssd Rtx3060 12gb 23.6" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol hepsini kontrol ettim donmadan kasmadan oyunlarını oynayabilirsin hepsinin sistem özelliklerine baktım tereddüt etme tercihini seç iyi günler teşekkürler efendim.

2K bir monitor için maalesef 3-4K yeterli değil o fiyata 144Hz 1080p monitor alabilirsiniz hocam.

Bunlar ne şaka mısın kanka adam 2K hikayeli oyun oynuyor saçma sapan sistemler atmıssın.

2K bir monitor için maalesef 3-4K yeterli değil o fiyata 144Hz 1080p monitor alabilirsiniz hocam.

Bunlar ne şaka mısın kanka adam 2K hikayeli oyun oynuyor saçma sapan sistemler atmıssın.

Kanka ben önerimi yaptım ben olsam onları alırdım onun tercihi zorlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…