30 bin TL sistem önerisi

Kanka bana kalırsa kesinlikle asla PC alma ben olsam almam o fiyata gider PS 5 alırım yıllarca rahatıma bakar oynarım PS 5 20 bin TL Max oyunlarada 7 bin harcarsın oda Max 7 bin sonra da otur keyfina bak PS 5 dijital sürüm istersen buyur bu linkten alabilirsin Trendyol'dan güvenilir Sony Playstation 5 825 GB Dijital Sürüm - Türkçe Menü + 2. PS5 DualSense Fiyatı, Yorumları - Trendyol standart sürüm istiyorsna buyur bu linkten yani Trendyol'dan al Sony Playstation 5 Oyun Konsolu 825GB Türkçe+DualSense Controller 2 Adet Fiyatı - Trendyol bence dijital al ama kart sıkıntısı falan varsa cdli al PC alma bence boş ver CS 2 Zula Valorant oynamayı ver git PS 5'ini al derslerini PC'den oyunlarını PS 5'ten oyna kendine iyi bak bb reis.

Komikmiş adam PC önerin diyor PS5 al diyorsun 🤣

Kanka monitör dahil değilse kesinlikle 4070 veya 7800XT bakmamız lazım. Hikayeli oyunlar oynayacaksın çünkü. VRAM sorununa takılma 8 GB büyük hata olur. Monitör için bütçe ne kadar olacak peki?

Bende bu devirde 8 GB ekran kartı almak istemiyorum ama çok sistem var hangisi iyi bilemiyorum. Monitör içinde 3-4K. Yeterlidir diye düşünüyorum.

Kanka monitör dahil değilse kesinlikle 4070 veya 7800XT bakmamız lazım. Hikayeli oyunlar oynayacaksın çünkü. VRAM sorununa takılma 8 GB büyük hata olur. Monitör için bütçe ne kadar olacak peki?
katılıyorum
yeterlidir knk bence.

Bende bu devirde 8 GB ekran kartı almak istemiyorum ama çok sistem var hangisi iyi bilemiyorum. Monitör içinde 3-4K. Yeterlidir diye düşünüyorum.

4070 12VRAM ve çok iyi bir performans zaten hikayeli oyunlar oynuyorsun tam sana uygun bir kart 2K'da zorlanmaz.

Kanka PS5 var zaten ama ben öyle yatarak koldan oyun oynamayı çok sevmiyorum. Ben koltukta mouse klavyem ile oynayacağım, yeri geldiğinde masamda filmimi dizimi izleyeceğim.

Hikayeli.

Monitör dahil değil kanka, onun için ek bütçe ayıracağım.

Tamam kanka PS 5 varsa sana toplu sistem önereyim bunu alabilirsin METSA Rtx27 Ryzen 5 5500 32gb Ddr4 1tb Ssd Rtx3060 12gb 23.6" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunu alabilirsin GAMELİNE ELS36 RYZEN 5 5600 32GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB 24" CURVED OYUNCU MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunu alabilirsin METSA Rtx21 I5-10400f 16gb Ddr4 500gb Ssd Rtx3060 12gb 23.6" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol hepsini kontrol ettim donmadan kasmadan oyunlarını oynayabilirsin hepsinin sistem özelliklerine baktım tereddüt etme tercihini seç iyi günler teşekkürler efendim.

2K bir monitor için maalesef 3-4K yeterli değil o fiyata 144Hz 1080p monitor alabilirsiniz hocam.

Tamam kanka PS 5 varsa sana toplu sistem önereyim bunu alabilirsin METSA Rtx27 Ryzen 5 5500 32gb Ddr4 1tb Ssd Rtx3060 12gb 23.6" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunu alabilirsin GAMELİNE ELS36 RYZEN 5 5600 32GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB 24" CURVED OYUNCU MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bunu alabilirsin METSA Rtx21 I5-10400f 16gb Ddr4 500gb Ssd Rtx3060 12gb 23.6" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - Trendyol hepsini kontrol ettim donmadan kasmadan oyunlarını oynayabilirsin hepsinin sistem özelliklerine baktım tereddüt etme tercihini seç iyi günler teşekkürler efendim.

Bunlar ne şaka mısın kanka adam 2K hikayeli oyun oynuyor saçma sapan sistemler atmıssın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı