30 bin TL sistem önerisi

sdtkrdyn

Hectopat
Daha fazla  
Güncel, 30 bin TL'ye alınabilecek en iyi sistemi önerebilir misiniz? Diğer konulara baktığımda stokları bitmiş. Monitör içni ayrı 3-4k civarında öneri yapabilirseniz çok mutlu olurum ☺️

Oyun olarak çoğu oyunu oynuyorum. Şu an Cyberpunk 2077 tekrar oynuyorum, bitince Starfield başlayacağım. 1650 Ti'li laptopumda 40 FPS'lere düşünce artık değiştirmeye karar verdim.

Bu sistem nasıl?

Son düzenleme:
Güncel, 30 bin TL'ye alınabilecek en iyi sistemi önerebilir misiniz? Diğer konulara baktığımda stokları bitmiş. 30 bin TL'ye ek olarak monitör de önerebilirseniz çok mutlu olurum ☺️

Oyun olarak çoğu oyunu oynuyorum. Şu an Cyberpunk 2077 tekrar oynuyorum, bitince Starfield başlayacağım. 1650 Ti'li laptopumda 40 FPS'lere düşünce artık değiştirmeye karar verdim.

Bu sistem nasıl?

Alınmaz kanka çok kötü o fiyata.

Alınmaz kanka çok kötü o fiyata.

Ne önerirsin kanka? Soğutucusu vs her şeyi okey olsun diyorum almışken. Ekran kartını Full basıp diğerleri çöp olmasın.

22 bin TL civarına Ryzen 5 7500F & RTX 4060 ikilisi var. Üzerine de monitör eklenerek 30 bin TL'ye tamamlanabilir.
biraz üstüne koyup 4060Tİ Almak daha mantıklı değil mi? monitör için ek bütçe yaratırım sorun değil.

Güncel, 30 bin TL'ye alınabilecek en iyi sistemi önerebilir misiniz? Diğer konulara baktığımda stokları bitmiş. 30 bin TL'ye ek olarak monitör de önerebilirseniz çok mutlu olurum ☺️

Bu sistem nasıl?
BLADE-4070 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE/ 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Kanka Gaming gen TR'de bütçeni çok az daha arttırıp 4070'li sistemlere yönelebilirsin şimdi 2-3 link atarım şu an atacağım GameGaraj'ın sitenin güvenilirliğini tam bilmiyorum ama.

Kanka bana kalırsa kesinlikle asla PC alma ben olsam almam o fiyata gider PS 5 alırım yıllarca rahatıma bakar oynarım PS 5 20 bin TL Max oyunlarada 7 bin harcarsın oda Max 7 bin sonra da otur keyfina bak PS 5 dijital sürüm istersen buyur bu linkten alabilirsin Trendyol'dan güvenilir Sony Playstation 5 825 GB Dijital Sürüm - Türkçe Menü + 2. PS5 DualSense Fiyatı, Yorumları - Trendyol standart sürüm istiyorsna buyur bu linkten yani Trendyol'dan al Sony Playstation 5 Oyun Konsolu 825GB Türkçe+DualSense Controller 2 Adet Fiyatı - Trendyol bence dijital al ama kart sıkıntısı falan varsa CDli al PC alma bence boş ver CS 2 Zula Valorant oynamayı ver git PS 5'ini al derslerini PC'den oyunlarını PS 5'ten oyna kendine iyi bak bb reis.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı