Oneriniz var mi?9060 xt sistemlere bak derim.
Telefonda olduğum için bakamam hocam şuan maalesef. Ama ddr5 olmasına dikkat edin.Oneriniz var mi?
Tamamdir tesekkur ederim.Telefonda olduğum için bakamam hocam şuan maalesef. Ama ddr5 olmasına dikkat edin.
İntel ekran kartı olur mu? Nvidia alırsanız 8 GB VRAM'den dolayı güncel oyunlarda çok pişman eder. 1080P oyunda bile çöktüğü oluyor. Monitör de önerelim mi?1080P'de kullanmak için sistem arıyorum. Bütçede çok esneklik yapamam. 5060 düşünüyorum bu fiyata olur mu bilmiyorum. 1TB de SSD dahil olmalı.
İntel ekran kartlarina cok sicak bakmiyorum. Monitorum var.İntel ekran kartı olur mu? Nvidia alırsanız 8 GB VRAM'den dolayı güncel oyunlarda çok pişman eder. 1080P oyunda bile çöktüğü oluyor. Monitör de önerelim mi?
Ama Nvidia alırsanız 8 GB VRAM'den dolayı güncel oyunlarda çok pişman olursunuz. 1080P'de bile çöküyor.İntel ekran kartlarina cok sicak bakmiyorum. Monitorum var.
Amd ekran kartlarindan onerebilirsiniz.Ama Nvidia alırsanız 8 GB VRAM'den dolayı güncel oyunlarda çok pişman olursunuz. 1080P'de bile çöküyor.
@Yoneistaken dediğim yalan mı?İntel ekran kartı olur mu? Nvidia alırsanız 8 GB VRAM'den dolayı güncel oyunlarda çok pişman eder. 1080P oyunda bile çöktüğü oluyor. Monitör de önerelim mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.