30 bin TL sistem önerisi

Intel konusunda bence bu butcede Intel tercih edilmemeli. Ben bu konuda sana katilmiyorum. NVIDIA konusunda da 5060 Ti 8 GB da gecerli o. 5060 kendisinde 8 GB VRAM sıkıntı cikarmaz.

Intel konusunda bence bu butcede Intel tercih edilmemeli. Ben bu konuda sana katilmiyorum. NVIDIA konusunda da 5060 Ti 8 GB da gecerli o. 5060 kendisinde 8 GB VRAM sıkıntı cikarmaz.
Dostum tüm 8 GB VRAM'li kartlar sorun çıkartıyor şu anda. 1080P oyunda bile çöktüğü oluyor çünkü VRAM tıkanıyor, yetmiyor. Bu bütçede en mantıklı ekran kartı ARC B580 çünkü kas gücü olarak RTX 5060 gücünde ve 12 GB VRAM'e sahip uzun ömürlü.

Dostum tüm 8 GB VRAM'li kartlar sorun çıkartıyor şu anda. 1080p oyunda bile çöktüğü oluyor çünkü VRAM tıkanıyor, yetmiyor. Bu bütçede en mantıklı ekran kartı Arc B580 çünkü kas gücü olarak RTX 5060 gücünde ve 12 GB VRAM'e sahip uzun ömürlü.

Bu fiyatlara AMD almak en mantiklisi. Ya 9060 XT 16 GB ya 7800 XT alinmali. Intel'den daha iyi.

Öneri sistem var mı link atabileceğiniz? İtopya, Gaming.Gen.TR'e baktım 35-38k arası.

Telefonda oldugum icin şu an bakamam maalesef. Bir indirim oluyor bazen hocam. O zaman alabilirsiniz. Şu an var mı bilemiyorum. Bilgisayara erisimim yok cunku. Olsa size yardimci olabilirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı