30 bin TL tablet önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iPad Pro'ya bütçem yetmez büyük ihtimalle hocam 30 knın üstüne maalesef çıkamam.
2. El alinabilir.

Yada buradan egitim indirimi ile alinabilir.

2. el alinabilir.

Ya da buradan egitim indirimi ile alinabilir.

Attığınıza bir bakacağım hocam.

• Beğen
İfadeler: kxy
Bilgilendirme ve önerilerin için teşekkür ederim hocam bahsettiğim gibi oyun için alacağım ayrıyeten video falan da izlerim ekranında çok büyük olması taraftarı değilim oyun oynarken kontrollerin zor olacağını düşünüyorum boy ve ağırlığı çok fazla olmadan bana önerebileceğin bir ürün var mıdır?
Rica ederim...

Mesajımda söylediğim gibi 21K fiyatına "Samsung Tab S9" modelini önerebilirim. 11inch, 2560 x 1600, Dynamic AMOLED gibi kaliteli bir ekrana sahiptir ama 500gr ağırlığındadır. Yani Lenovoya göre biraz daha ağır olabilir ama ekran kalitesi ve diğer başka özellikler bakımından daha iyidir, ayrıca işlemci hızı Lenovo'da 2.2GHz iken Tab S9'da 3.36 GHzdir.

Samsung ile benzer kaliteye sahip Apple Air m2 tablet modelleri de var fakat hem fiyat olarak daha pahalı hemde özellik olarak daha kötü...

Kısacası sana net olarak önerim "Samsung Tab S9" olacaktır. Çünkü gerçekten piyasada fiyat performans olarak başka bir rakibi yok gibi duruyor. Youtube'da bol bol bu modelin videolarını izleyerek tableti kafanda netleştirebilirsin, ve 21K gibi çok uygun bir ücrete sahip olabilirsin...

Rica ederim...

Mesajımda söylediğim gibi 21k fiyatına "Samsung Tab S9" modelini önerebilirim. 11inch, 2560 X 1600, dynamic AMOLED gibi kaliteli bir ekrana sahiptir ama 500gr ağırlığındadır. Yani Lenovo'ya göre biraz daha ağır olabilir ama ekran kalitesi ve diğer başka özellikler bakımından daha iyidir, ayrıca işlemci hızı Lenovo'da 2.2GHz iken Tab S9'da 3.36 GHz'dir.

Samsung ile benzer kaliteye sahip Apple Air M.2 tablet modelleri de var fakat hem fiyat olarak daha pahalı hem de özellik olarak daha kötü...

Kısacası sana net olarak önerim "Samsung Tab S9" olacaktır. Çünkü gerçekten piyasada fiyat performans olarak başka bir rakibi yok gibi duruyor. YouTube'da bol bol bu modelin videolarını izleyerek tableti kafanda netleştirebilirsin, ve 21k gibi çok uygun bir ücrete sahip olabilirsin...

Çok teşekkür ederim hocam yardımlarınız için.

Performans olarak iPad rakipsizdir ama PUBG icin o kadar guce gerek yok.
Red Magic Nova bakabilirsiniz ya da duz S9 alabilirsiniz + serisi oyun icin cok buyuk.

Bilgilendirme ve önerilerin için teşekkür ederim hocam bahsettiğim gibi oyun için alacağım ayrıyeten video falan da izlerim ekranında çok büyük olması taraftarı değilim oyun oynarken kontrollerin zor olacağını düşünüyorum boy ve ağırlığı çok fazla olmadan bana önerebileceğin bir ürün var mıdır?

iPad Air M.2 ve mini 7 arasındada git geldeyim hocam ama 60 Hz olmaları biraz düşündürüyor açıkçası.
60hz olmasını hissetmiyosun. Apple’ın arayüzü akıcı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı