30 bin TL tablet önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Xiaomi Pad 7 Pro. Net…

Aynı fiyata ya da az farkla daha iyisi var.
Samsung'un Tab S10+
İşlemci, Ekran, orijinal Kalem, kalem ile uyumlu yazılım vb.

IMG_20250306_233328.jpg

Yanında hediyeleri olabilir ama S10+ kıyasla güç, performans iyidir diyemezsiniz!

Snapdragon 8gen 3 vs MTK Dimensty 9300p.
Olay sadece oyun değil işlemci performansı her şeyi etkiler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı fiyata ya da az farkla daha iyisi var.
Samsung'un Tab S10+
İşlemci, Ekran, orijinal Kalem, kalem ile uyumlu yazılım vb.

Eki Görüntüle 2439419

Yanında hediyeleri olabilir ama S10+ kıyasla güç, performans iyidir diyemezsiniz!

Snapdragon 8gen 3 vs MTK Dimensty 9300p.
Olay sadece oyun değil işlemci performansı her şeyi etkiler!

Burada katılıyorum bence mi pad 7 Pro ile aynı fiyatta olan daha iyi rakipleri var ama mi pad 7 fiyatındaki rakiplerine göre gayet üstün.

Burada katılıyorum bence mi pad 7 Pro ile aynı fiyatta olan daha iyi rakipleri var ama mi pad 7 fiyatındaki rakiplerine göre gayet üstün.

Şu cihaz yeni çıktı, satışta değil şu an ama sadece GPN Teknoloji sitesinde fiyat yazmışlar. Sence nasıl hocam. İyi cihaza benziyor gibi.

Şu cihaz dediğin hangi cihaz hocam GPN Teknoloji sitesinde baktığımda Honor Pad'ler var tam olarak hangisinden bahsettin yakalayamadım.

İşin özü sadece oyun için istiyorsanız Red Magic Nova gibi ya da pad 7 Pro gibi tabletlere yönelebilirsiniz, yeterli işlem gücünün yanında oyun için güzel ses sistemi falan da var.
Çok yönlü cihazlar isterseniz IPad'ya da Tab s serisi bir cihaz almanızı öneririm ben olsam bu bütçede Android olarak S10+ alırdım iPad tarafında M2 Air ve pencil Pro alırdım, S10+ ekran ve işlemci olarak çok iyi bir cihaz iPad ise ekran olarak geri kalsa da IPS paneller içerisinde gayet kaliteli bir IPS panel kullanıyor işlem gücü olarak zirvedeler.

Şu cihaz dediğin hangi cihaz hocam GPN Teknoloji sitesinde baktığımda Honor Pad'ler var tam olarak hangisinden bahsettin yakalayamadım.

Hocam kusura bakma, fan boy kafamızı karıştırdı iyice😀 linki bırakmayı unuttum.
GPN 25 bin etiket fiyatı yazmış ama sadece orada satışta şu an. Distribütörü GPN diye biliyorum Honor'un. Şu an başka yerlerde satışı yok. 25'ten satarsa çok makul olur mu, bakmak lazım.

Hocam kusura bakma, fan boy kafamızı karıştırdı iyice😀 linki bırakmayı unuttum.
GPN 25 bin etiket fiyatı yazmış ama sadece orada satışta şu an. Distribütörü GPN diye biliyorum Honor'un. Şu an başka yerlerde satışı yok. 25'ten satarsa çok makul olur mu, bakmak lazım.

Chip'i hakkında pek bir şeye ulaşamadım normal 8350'den farklı olduğu söyleniyor gibi ama tam bir bilgiye ulaşamadım eğer sende varsa gönderebilirsin AnTuTu Score'unu falan. Normal 8350'ye baktım yani 8 gen 2'ye göre falan bayağı vasat kalır bu fiyata.

Chip'i hakkında pek bir şeye ulaşamadım normal 8350'den farklı olduğu söyleniyor gibi ama tam bir bilgiye ulaşamadım eğer sende varsa gönderebilirsin AnTuTu Score'unu falan. Normal 8350'ye baktım yani 8 gen 2'ye göre falan bayağı vasat kalır bu fiyata.

Tablet bayağı yeni, diğer yerlerde satışa da geçmedi daha. Bu yüzden peki bilgi yok gibi. Şunu buldum. Ama yine aratmak lazım diğer sitelerde.

Ama fiyat sanki birwz yüksek geldi bana. 20 25 bin TL arası fiyat bandı tablet için psikolojik sınır gibi bir şey 😀 fiyat ufak ufak arttıkça çeşitlerde artıyor.

Tablet bayağı yeni, diğer yerlerde satışa da geçmedi daha. Bu yüzden peki bilgi yok gibi. Şunu buldum. Ama yine aratmak lazım diğer sitelerde.

Ama fiyat sanki birwz yüksek geldi bana. 20 25 bin TL arası fiyat bandı tablet için psikolojik sınır gibi bir şey 😀 fiyat ufak ufak arttıkça çeşitlerde artıyor.

Fiyatına göre işlemci zayıf duruyor.

Her soruya ya Honor Pad 9
Xiaomi par 7 yazmaya devam edin.

Ben fiyat+işlemci vereceğiniz paranın karşılığı şeklinde yorum yapıyorum.

20-22.000 parasın olana;
Samsung Tab S9.
İşlemci Snapdragon 8gen 2. Eski değil güçsüz değil. Ekran AMOLED canlı. Kaliteli+Kalemli.
-------------------------------------------
23.000 civarında parası olana.
Apple iPad Air 6-11 inch.
İşlemci M.2 bayağı güçlü ve iOS oyun uygulamaları özel olduğu için daha fazla performans sunar.
-------------------------------------------
25-26-27.000 gurubu ise sadece 3 tablet var.
Snapdragon 8gen 3 işlemci sahip.
Red Magic Nova
12-16 GB RAM sahip, soğutuculu Gaming tablet.

Xiaomi Pad 7 Pro var alternatif.

Fakat ben tercihimi;
Samsung Tab S10+ yapardım.
İşlemcisi MTK Dimensty 9300p.
Performans olarak Snapdragon 8gen 3 ten iyi.
Orijinal Kalemli.

Öyle yazınca @baterist yanlış anlayıp rahatsız oluyor...
Tablet deyince sadece Honor ve Xiaomi biliyor.
Tavsiye ettiği Xiaomi Tab 7 işlemcisi Snapdragon 7gen 3.
Bunu ne anlama geldiğini bilmez!
Orta seviye işlemci.

Yanında AA kalem var, kılıf var, Klavye hediyeli diye tablet alınmaz!
Bir ara Lenovo'da yaptı bunu.
Çöp eski MTK G serisi işlemcili tabletlere + kalem+ şeffaf kılıf koyup 8-10-12.000 dedi.
Bu demek değilki oo süper tablet her şeyi var alınır.

Tab S9 performansına oldukça yakın yeni modeller bu yaza en fazla haziran sonuna kadar çıkar mı? Tab S9 eski olduğundan pek yakın bakamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı