30 bin TL'ye hangi sistem seçilmeli?

serdar_gs

Megapat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar yeğenime bilgisayar alacağız hazır sistem bakıyoruz arkadaşı DDR4 bir sistem önerisi yapmış bende DDR5 bir sistem buldum ikisi de 29.500 lira fiyat bandında. Ben diyorum ki seçtiğim DDR5 sistem daha iyi arkadaşı da DDR4 seçtiğimiz sistem daha iyi diyormuş:D ben kendime sistem toplarken bir hata yaptım DDR4 parça parça pahalıya aldım o paraya 4070 DDR5 sistem toplarmışım sen o hatayı yapma dedim.

İşlemci, RAM, M.2 SSD ve güç kaynağı olarak DDR5 sistem daha mantıklı değil mi? Tek sıkıntı bence işlemci için kule tipi soğutucu alınabilir. Tek slot DDR5 RAM çalışma durumu nasıldır?

DDR4 sistem
DDR5 sistem

DDR5 sistemde 6000 MHz Cl 30 ve 1 TB seçili kasa da 700w olan seçili.

İyi günler arkadaşlar yeğenime bilgisayar alacağız hazır sistem bakıyoruz arkadaşı DDR4 bir sistem önerisi yapmış bende DDR5 bir sistem buldum ikisi de 29.500 lira fiyat bandında. Ben diyorum ki seçtiğim DDR5 sistem daha iyi arkadaşı da DDR4 seçtiğimiz sistem daha iyi diyormuş:D ben kendime sistem toplarken bir hata yaptım DDR4 parça parça pahalıya aldım o paraya 4070 DDR5 sistem toplarmışım sen o hatayı yapma dedim.

İşlemci, RAM, M.2 SSD ve güç kaynağı olarak DDR5 sistem daha mantıklı değil mi? Tek sıkıntı bence işlemci için kule tipi soğutucu alınabilir. Tek slot DDR5 RAM çalışma durumu nasıldır?

DDR4 sistem
DDR5 sistem

DDR5 sistemde 6000 MHz CL 30 ve 1 TB seçili kasa da 700W olan seçili.

Eğer renk takıntınız yoksa bu fiyata çok iyi bir sistem buldum anakartı güncellersiniz sonra

İlla DDR5 sistem istiyorsanız bunu tercih edebilirsiniz

Attığım sistem varken attığın iki sistemde alınmaz.
Hocam şimdi inceledim sistemi ekran kartı ve anakart dışında pek fark yok hatta RAM frekansı daha düşük CL değeri de daha yüksek.

Eğer renk takıntınız yoksa bu fiyata çok iyi bir sistem buldum anakartı güncellersiniz sonra

İlla DDR5 sistem istiyorsanız bunu tercih edebilirsiniz

AMD işlemci hiç kullanmadım 8400F nasıldır 7500F'e göre? Sistemleri inceliyorum aşağı yukarı aynı hissedilir fark 4060 yerine 4060 ti önerisi oldu galiba?

Son düzenleme:
Hocam şimdi inceledim sistemi ekran kartı ve anakart dışında pek fark yok hatta RAM frekansı daha düşük CL değeri de daha yüksek.

AMD işlemci hiç kullanmadım 8400F nasıldır 7500F'e göre? Sistemleri inceliyorum aşağı yukarı aynı hissedilir fark 4060 yerine 4060 ti önerisi oldu galiba?

7500F daha güçlü bir işlemci. Zaten çok bir seçeneğiniz yok bir bütçede. 4060TI alabileceğiniz en iyi kart. Alternatifi olmayan bir kart.

AMD işlemci hiç kullanmadım 8400F nasıldır 7500F'e göre? Sistemleri inceliyorum aşağı yukarı aynı hissedilir fark 4060 yerine 4060 Ti önerisi oldu galiba?

4070 tercih edilebilir şahsen ekran kartı zaten sistemin fiyatında sistemi ileriye zamanla güncellenir diye düşünüyorum evet 4060 yerine 4060 Ti tercih etmek daha uygun olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı