30 bin TL'ye her şey dahil sistem toplama

Hocam klavye için arkadaş yardımcı olur size @510095
Fareye gelecek olursak bütçeniz artabilirse:

Artmazsa:
Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam bütçe artarsa ilk attığınızı alırım. Artmazsa da karar vermek biraz zor olacak ama seçeneğin olması güzel bişey.

@Iorweth25 hocam bütçe artarsa daha iyi bir kulaklık önerebilirim demişsiniz bu attığınız iş görür mü yada yine 1000 TL bandında daha iyi bir kulaklık var mı? 1200 TL'yi pek geçmese iyi olur paranın çoğu kasaya gidecek çünkü 😅.

Son düzenleme:
Yardımlarınız için çok teşekkürler hocam bütçe artarsa ilk attığınızı alırım. Artmazsa da karar vermek biraz zor olacak ama seçeneğin olması güzel bir şey.

@Iorweth25 hocam bütçe artarsa daha iyi bir kulaklık önerebilirim demişsiniz bu attığınız iş görür mü ya da yine 1000 TL bandında daha iyi bir kulaklık var mı? 1200 TL'yi pek geçmese iyi olur paranın çoğu kasaya gidecek çünkü 😅.

Bunu önerirdim hocam:
Ama bütçenizi geçiyor. 1-2 gün daha bekleyin cuma indirimleri başlayacak daha düşen modeller olur

@bilmemem @Iorweth25 hocalarım bu sefer de toplama sistem konusunda yardım lazım bütçe aynı biraz geçebilir ama bu bütçeye her şey dahil olacak yani hem kasa hem monitör vs. olacak en iyi ne önerirsiniz? Kasayı hazır sistem düşünüyorum çünkü daha uygun. Kasaya kağıt üstünde 20k gitse kalan 10-12K'ya da monitör, kulaklık, mouse ve diğerleri için yeterli mi sizce?

Ekran kartı mümkünse 4060 Ti olursa güzel olur RX ekran kartlarında çok sorun varmış o yüzden RTX ekran kartı almayı düşünüyorum.

Maalesef masaüstü benim pek bilmediği bir konu.

Klavye olarak ne kadar bütçe kaldı? Tam boy TKL %60 fark eder mi?

Kulaklık olarak Cloud 2 olur benim önerim de. Fuxi H3 modeli iyi bir model değil o fiyatta kablolu modellere bakın.

Klavye olarak ne kadar bütçe kaldı? Tam boy TKL %60 fark eder mi?

Kulaklık olarak Cloud 2 olur benim önerim de. Fuxi H3 modeli iyi bir model değil o fiyatta kablolu modellere bakın.
Hocam klavye %60, RGB ve mümkünse hem kablolu hem kablosuz.
O atılan beyaz gamenote kulaklık iyi değilse 1000-1500 TL arasına önerdiğiniz kulaklıkların linklerini atar mısınız size zahmet?

https://www.amazon.com.tr/RK61-Klav...mk61&qid=1700641697&sr=8-1&tag=technopattr-21 @510095 birde bu klavyeyi kullanan arkadaş beğenmiş 1000 TL'yi pek geçmeyecek şekilde daha iyi bir öneriniz var mı yoksa bunu mu alayım?

Hocam klavye %60, RGB ve mümkünse hem kablolu hem kablosuz.
O atılan beyaz Gamenote kulaklık iyi değilse 1000-1500 TL arasına önerdiğiniz kulaklıkların linklerini atar mısınız size zahmet?

https://www.amazon.com.tr/RK61-Klavyesi-Bluetooth-özellikli-Aydınlatmalı/dp/B08DJ1FFVW/ref=mp_s_a_1_1?keywords=gamakay+mk61&qid=1700641697&sr=8-1&tag=technopattr-21 @510095 bir de bu klavyeyi kullanan arkadaş beğenmiş 1000 TL'yi pek geçmeyecek şekilde daha iyi bir öneriniz var mı yoksa bunu mu alayım?

Klavye olarak 1000TL geçmeyecekse AliExpress'te e yooso Z11 vardı. RGB değil ama. Kulaklık olarak bütçe arttırıp Cloud 2 alın.

Rk61 alınmayacak bir model.

Klavye olarak 1000TL geçmeyecekse AliExpress'te e yooso Z11 vardı. RGB değil ama. Kulaklık olarak bütçe arttırıp Cloud 2 alın.

Rk61 alınmayacak bir model.
Amazon.com.tr hocam bu mu? RGB yazıyor ama ve başka klavye öneriniz var mı? Kulaklığı Cloud 2 almaya çalışırım.

@510095 hocam rahatsız ediyorum ama bilgim az o yüzden soracağım. Yön tuşları oluyor bazı %60 klavyelerde o klavyelerden iş görür dediğiniz birinin linkini atabilir misiniz?

Amazon.com.tr hocam bu mu? RGB yazıyor ama ve başka klavye öneriniz var mı? Kulaklığı Cloud 2 almaya çalışırım.

@510095 hocam rahatsız ediyorum ama bilgim az o yüzden soracağım. Yön tuşları oluyor bazı %60 klavyelerde o klavyelerden iş görür dediğiniz birinin linkini atabilir misiniz?

TKL oluyor onlar. 1000TL'de düzgün TKL klavye yok.

Benim attığım link ile aynı değil mi bu hocam? Aynıysa Amazon üzerinden alayım. Birde bu bütçeye uygun en iyi klavye bu değil mi? Attığım link buydu: Amazon.com.tr

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı