- Makaleler
- 3
Air M3 yanına bir de pencil Pro.
Benzer sebeplerden iPhone kullanımını bıraktım. Herkesde var diye sakın Xiaomi almayın hocam. Ben aldım ürünleri taklit hissi veriyor ve yazılımları adware ve e-sim olması gerekirken çift fiziksel sim koymuşlar yeni öğrendim.iPad bambaşka bu adamlarda ya. Sadece Pro'lara 60Hz koyma işini bıraksalar çok şey başaracaklar aslında. Ona da Apple sorunsalı diyoruz artık, tıpkı her sene çıkardığı düz iPhone modellerine 60Hz koyması gibi. Elimdeki Air 3 neredeyse 5 seneyi devirecek cihaz hala aynı mükemmelikte. Eklemeyi unutmuşum bu cihaz A12 Bionic barındırıyor. Bu çip XR ve XS serisinde kullanıldı. M3 ve m4'ler bunların kaç katı güçlü verimli işlemciler. Tablet alınacaksa Apple maalesef.
Benzer sebeplerden iPhone kullanımını bıraktım. Herkesde var diye sakın Xiaomi almayın hocam. Ben aldım ürünleri taklit hissi veriyor ve yazılımları adware ve e-SIM olması gerekirken çift fiziksel SIM koymuşlar yeni öğrendim.
Benzer sebeplerden iPhone kullanımını bıraktım. Herkesde var diye sakın Xiaomi almayın hocam. Ben aldım ürünleri taklit hissi veriyor ve yazılımları adware ve e-SIM olması gerekirken çift fiziksel SIM koymuşlar yeni öğrendim.
Hocam o E-Sim olayı sizin hatanız.Benzer sebeplerden iPhone kullanımını bıraktım. Herkesde var diye sakın Xiaomi almayın hocam. Ben aldım ürünleri taklit hissi veriyor ve yazılımları adware ve e-sim olması gerekirken çift fiziksel sim koymuşlar yeni öğrendim.
4g pro plus ama çift sim'li. Ayrıca sistem uygulamalarına reklam koymuşlar en çok buna sinirlendim.Hocam o E-Sim olayı sizin hatanız.
Bende aynı hatayı yaptım.
Bu adamlar aynı adla başlayan en az 3 mdoel yapıyor.
Redmi Note 13 pro genel adı.
Redmi note 13 pro yazan 4G normal sim.
Redmi note 13 pro 5G
Redmi Note 13 pro plus 5G
İlk model normal sim son 2si e-sim.
Biri size derse Redmi Note 13 e-sim var ..
Evet var ama hangisinde?
4G-pro 5G- pro plus?
4g de pro plus yok .4g pro plus ama çift sim'li. Ayrıca sistem uygulamalarına reklam koymuşlar en çok buna sinirlendim.
Hocam benimki de aynı model de Amazon'dan alındı ve Redmi Note 13 Pro Plus yazıyordu. Ondan öyle yazdım.4g de pro plus yok .
4g olan E-Sim yok.
Benim kullandığım model.
Reklamlar kapatılıyor.
12 ram 512gb hafızalı olanı kullanıyorum..
Hocam benimki de aynı model de Amazon'dan alındı ve Redmi Note 13 Pro Plus yazıyordu. Ondan öyle yazdım.
Helio G99 UltraEki Görüntüle 2514712
Eki Görüntüle 2514713
Görünüş olarak aynılar.
Eki Görüntüle 2514722
Ayarlar -Telefon hakkında tıklayın.
İşlemciden belli oluyor.
Mtk g99 ise Redmi note 13 pro 4G .
Model kodu 23117RA68G
İşlemcisi nedir sizinkinin?
@Kyroesthuskara işlemci nedir?
Mtk g99u?
Helio G99 Ultra
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.