30 bin TL'ye masaüstü bilgisayar önerisi

serozkan4242

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yaklaşık 30 bin lira bütçeye uygun bir bilgisayar sistemi dizmek istiyorum. Ancak kafam çok karışık 4000 serisini beklemeli miyim bilmiyorum. Mühendislik uygulamaları kullanıyor ve sonlu eleman analizi yapıyorum. Bu nedenle en az 64 GB RAM'e ihtiyacım var. Aynı zamanda bilgisayar da çok zaman geçirdiğim ve oyun oynadığım içinde oyun oynarken üzmeyecek bir bilgisayar istiyorum. Mevcut bütçemin üstüne 2000-3000 lira daha çıkabilirim. Monitör sisteme dahil olmayacak yani sadece sistem için bu kadar bütçe ayırdım. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler dilerim.

Selam arkadaşlar, yaklaşık 30 bin lira bütçeye uygun bir bilgisayar sistemi dizmek istiyorum. Ancak kafam çok karışık 4000 serisini beklemeli miyim bilmiyorum. Mühendislik uygulamaları kullanıyor ve sonlu eleman analizi yapıyorum. Bu nedenle en az 64 GB RAM'e ihtiyacım var. Aynı zamanda bilgisayar da çok zaman geçirdiğim ve oyun oynadığım içinde oyun oynarken üzmeyecek bir bilgisayar istiyorum. Mevcut bütçemin üstüne 2000-3000 lira daha çıkabilirim. Monitör sisteme dahil olmayacak yani sadece sistem için bu kadar bütçe ayırdım. Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler dilerim.

Hocam 4000 serisi zaten piyasaya çıktı ve fiyatlar uçuk 3000 serisine bakmalısın bu bütçe dahilinde.

Hocam 4000 serisi zaten piyasaya çıktı ve fiyatlar uçuk 3000 serisine bakmalısın bu bütçe dahi

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. RTX 4080 12 GB 19.650 TL ile çıkış yapacağı söyleniyor bütçe biraz daha arttırılarak bu karta dayalı bir sistem dizmek sizce nasıl olur? Ayrıca bu fiyata uygun bir sistem önerebilir misiniz? Tekrar teşekkür ederim.

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim. RTX 4080 12 GB 19.650 TL ile çıkış yapacağı söyleniyor bütçe biraz daha arttırılarak bu karta dayalı bir sistem dizmek sizce nasıl olur? Ayrıca bu fiyata uygun bir sistem önerebilir misiniz? Tekrar teşekkür ederim.

Tabii bütçenizi artırırsanız 4000 serisi sizin için çok iyi olacaktır sonuçta yeni nesil bir kart.

Toplam 31920 TL.

Toplam 31920 TL.

Sanırım NVIDIA istiyordu.

Hocam 30k ya 4080 o fiyata biraz zor ama 7600X ve 4060ti/4070li bir sistem dizilebilir diye düşünüyorum.

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Genel önerilerde analiz, Render gibi işlemlerde NVIDIA tercih edilmesi gerektiğini söylüyorlar. Bu konu hakkında ki düşünceniz nedir, ayrıca bütçeyi arttırıp (35000) 6900 XT tercih etsem darboğaz yaşar mıyım? Yoksa 35000 TL ile 4080 zorlamalı mıyım? Çok teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı