30 bin TL'ye oyun bilgisayarı önerisi

9060xt 16gb 5 Haziran'da çıkacak. 5060 alınmaz, 9060xt 8gb da.

Rx 9060 da değil. 9060xt.

Ayrıca, konuya atılan sistemler fiyatını zerre hak etmiyor, 4060ti 16gb versiyonu bile değil. Benzer özelliklere en uygun AM5 sistem şu, bütçenize göre özelleştirmeleri yapıp alın.

Bu fiyata AM5 alınacaksa AMD alınır zaten NVIDIA çok mantıksız kalıyor ucuz fiyatlarda.

Önü açık sistem dediğin AM4 mü gerçekten :D
Fiyat bakımından AM4 daha mantıklı geliyor 30k para değil AM5 sistemler uygunu bulunursa güzel olur her AM5 sistem güzel değil.

@Ben Carville

4060-4060Ti arasında ki kocaman farkı bilmiyorsunuz herhalde. Önü kapalı dediğin AM4 sistem mi gerçekten?
Neymiş o 4060 ile 4060ti 8gb arasındaki dağ gibi fark, aydınlat beni de merak ettim. Aralarında 20fpsi geçik fark yok. 30bine şu sistemi önerip yorum yapma lütfen.

9060XT 16 GB 5 Haziran'da çıkacak. 5060 alınmaz, 9060XT 8 GB da.

RX 9060 da değil. 9060XT.

Ayrıca, konuya atılan sistemler fiyatını zerre hak etmiyor, 4060 Ti 16 GB versiyonu bile değil. Benzer özelliklere en uygun AM5 sistem şu, bütçenize göre özelleştirmeleri yapıp alın.

Bu sistem gerçekten güzelmiş. Ben AMD ekran kartlı sisteme bakmamıştım. 4060 ile en az aynı performansı verecektir bu ekran kartıda.

Neymiş o 4060 ile 4060ti 8gb arasındaki dağ gibi fark, aydınlat beni de merak ettim. Aralarında 20fpsi geçik fark yok. 30bine şu sistemi önerip yorum yapma lütfen.
30k'ya NVIDIA bandında en iyi alabileceği sistem 4060 Ti'lı sistemdir. İşe AMD girerse olaylar değişir. Senin NVIDIA tarafında önerebileceğin mükemmel bir sistem varsa bekleriz.

DDR4 sistem ne zamandan beri kötü oldu? AM5'i tabii ki kötülemiyorum ama AM4'te berbat değil, daha düne kadar herkes hayvan gibi sistem topluyordu AM4'te.

Hocam o dündü. Olay orada zaten. Adam seneye çıkacak olan işlemciyi sistemine takamayacaksa neden sıfır sistem alsın? Seneye AM4 işlemci çıkacak mı?

DDR4 sistem ne zamandan beri kötü oldu? AM5'i tabii ki kötülemiyorum ama AM4'te berbat değil, daha düne kadar herkes hayvan gibi sistem topluyordu AM4'te.
Berbat olup olmaması değil. 2026 gibi yakın bir gelecekte AM6 gelecek iken, daha fazla işlemci çıkmayan, ölü soketli sistem önermeniz, yanında rtx 4060ti 8gb gibi leş gibi bir ekran kartı olması. 30bine taş gibi 7700xt'li sistemler çıkar.

Benim kullanmış olduğum 4 sistemde DDR4. ama ben aldığım zaman da sadece o vardı. TV'me bağlı olan mini PC DDR5 mesela. Çünkü onu alırken DDR5 çıkmıştı. Demek istediğim şey eğer sıfır bir sistem alıyorsak, bunun ileride upgrade yapmasınıda düşünmeliyiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı