30 bin TL'ye oyun bilgisayarı önerisi

Herhangi bir kronik sıkıntı yok, arkadaş öneri istemiş ve bende NVIDIA alınmaması gerektiğini belirttim, uzatmaya gerek yok. Sabah akşam da savunurum bu fikrimi, olay attığım sistem de değil. Sizin 4060ti 8gb am4 sistem önermeniz. En baba NVIDIA sistem olsun, f/p olarak leş. 9060xt 16gb çıkacakken, 30bine 7700xt varken önermem, öneremem.

Neyse ben de üşendim :D
Siz mi karar veriyorsunuz kronik bir sıkıntı olup olmadığını? Çift ekran kullananları çoğu bu sorunu yaşıyor bende dahil. RX 6600, 6650XT, 6700XT kartlarına sahibim.

Siz mi karar veriyorsunuz kronik bir sıkıntı olup olmadığını? Çift ekran kullananları çoğu bu sorunu yaşıyor bende dahil. RX 6600, 6650XT, 6700XT kartlarına sahibim.
Model harici seri bazında konuşmuşsunuz, 6000 serisinin öyle bir kronik soruna sahip olduğunu ilk kez sizden duydum. Ancak şu an konuştuklarımız konu dışı, paylaşmak isterseniz başka konu açabilir veya profilime yazabilirsiniz. Uzatmaya gerek yok.

Model harici seri bazında konuşmuşsunuz, 6000 serisinin öyle bir kronik soruna sahip olduğunu ilk kez sizden duydum. Ancak şu an konuştuklarımız konu dışı, paylaşmak isterseniz başka konu açabilir veya profilime yazabilirsiniz. Uzatmaya gerek yok.
Konuyu son bir şey söyleyip kapatacağım. Benim de zamanın bedava değil. İlk önce okuduğunuzu anlamanız gerekiyor. 6650-6700 serisi dediğim 6000 serisi demedim. Ayrıca siz duymadınız diye kronik sorunu olmamış olmuyor.

Sistem bu. Kasa ve işlemci soğutucusunu biraz yükseltin bence. Daha yüksek ekran kartı takarsanız sıkıntı olmasın.

Bu fiyata gayet güzel sistem fakat konu sahibinin bütçesi 30k değil mi? Konuyu okumadım bu arada :D

Bu fiyata gayet güzel sistem fakat konu sahibinin bütçesi 30k değil mi? Konuyu okumadım bu arada :D
Bu sistem işinizi görebilir diğer arkadaşlarda baksın.

Arkadaşlar AM6 AM5 AM4 falan nedir bilmiyorum hahaha sadece sistem tavsiyesi istiyorum. Bu paralara 4060 almak istemediğim için ya RTX5000 serisi veya AMD'nin yeni çıkacak ekran kartlarını düşünüyorum, yardımınız için çok teşekkür ederim bu arada. Ekran kartı bir de işlemciden biraz anlıyorum öbür anakart ekran kartı darboğaz falan bilmiyorum pek. Şu sistemi düşünüyordum.

Arkadaşlar AM6 AM5 AM4 falan nedir bilmiyorum hahaha sadece sistem tavsiyesi istiyorum. Bu paralara 4060 almak istemediğim için ya RTX5000 serisi veya AMD'nin yeni çıkacak ekran kartlarını düşünüyorum, yardımınız için çok teşekkür ederim bu arada. Ekran kartı bir de işlemciden biraz anlıyorum öbür anakart ekran kartı darboğaz falan bilmiyorum pek. Şu sistemi düşünüyordum.

Bu fiyata gayet iyi bence.
Ama AM4 ve işlemci biraz düşük kalıyor.

O sistem alınmaz hocam. Sistemde ki işlemci AM4 o bütçede o işlemciyi asla önermem.
Maksimum bütçeni belirtir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı