30 bin TL'ye sistem önerisi

DDR5 4060 Ti vs DDR4 4070

• Oy verenlerin toplamı
    8
Bütçe
30000

viparv2

Megapat
Daha fazla  
DDR4 4070 ve DDR5 4060 Ti sistem arasında kaldım. 1440p monitöre sahibim ve oyun testlerinde 1440p de 4070 çok daha iyi FPS değerleri veriyor. Bir de bazı sitelerde Ryzen 5 5600 ve Intel 12400F kullanılıyor bu ikisinden hangisi tercih edilmeli? Teşekkürler, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik bütçem elvermediği için eski kasamdaki 500GB SATA SSD ve 1TB HDD ile idare etmeyi düşünüyorum hocam. İndirim bekleyip 1 veya 2TB M.2 kovalayabilirim. Anakart 5600mhz destekliyor, yetersiz kalır mı?
Hocam biraz zorlayıp bunu alın kesinlikle. Hem AM5 hem de 4070S'ten daha güçlü bir ekran kartı kullanıyor.

Şu an çoğu siteden daha duyarlılar. Son olayları unutturmak için çok yumuşak karınlılar. Bence bir şans verin. AMD GPU neden istemiyorsunuz?

Evet yaşanan olayın aynısını bizzat ben yaşadım diyebilirim, videoda konu olan kişilere kadar aynı kişilerle görüşmüştüm. Tüketici hakem heyeti sağ olsun sorunumu çözdü.
AMD istememe nedenim ise 8 yıldır AMD kullanıyor olmam ve crash yemekten bıktım neredeyse. Çoğu kişi düzeldiğini söylüyor ama 8 yıl sonra NVIDIA denemek istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı