30 bin TL'ye tablet önerisi

Mbappee

Hectopat
Yer
Denizli
Üniversite için tablet alacağım. Tıpta beni 6 sene götürmesi gereken bir tablet almam gerekiyor. Aklımda ortalama 30 bin TL tablet almak var biraz oynayabilir. iPad mi almalı veya Android mi ilerlenmeli? Android'de tablet konusunda bilgim yok. Apple tablet Samsung telefon sıkıntı olur mu? Önerilere açığım.

Eğitim indiriminden ipad air bakabilirsiniz. Ya da ekosistem açısından tab s10+ alabilirsiniz, daha büyük ekran-120hz-depolama gibi avantajları var kalem de yanında geliyor zaten.

Hocam rtx 4050 laptop alsan daha iyi olmazmı veya 3050 de olur bana göre herhangi bir gaming laptop daha uzun ömürlü ve perfonmanslı olur

Huawei MatePad Pro 13.2 olabilir.

Hocam huaweinin tabletleri gerçekten güzel ama ben 30.000 TL ile huawei almazdım. Apple bence daha mantıklı bir tercih olur çünkü yalnızca İpad için olan mükemmel tıp uygulamaları var. Visible body, Complete anatomy bunlardan bazıları. Android ve HarmonyOS versiyonları İOS versiyonuna göre çok daha yüzeysel. Bir yerde 1.9 GB bir yerde 600 MB. Ama malesef ki tablete 30k vermekle iş bitmiyor. Bu uygulamalar için de yine yüksek meblalar ödemen gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam aylık üyelik sistemi ile kullanıyorsun ama araştırmanı tavsiye ederim. Benim o kadar bütçem olmadığı için huawei cihazlara yönelmeyi düşünüyorum. Huawei de klavyeli kılıf, ekran koruyucu, kalem ve tablet 18.000 TL iken apple yalnızca klavye 12.000 TL. Durumunuz olursa ve bu masrafları kabul ediyorsan hem uzun ömürlü olması hem de tıp eğitiminde sana yardımcı olması açısından İpad çok daha mantıklı bir tercih olur.

iPad Air ile arasında farklar nedir?

Bu uygulamalar ortalama ne kadar herkes kullanıyor mu?

Ek olarak hem kalem desteği hem de ekranının kaliteli olması açısından en az air modelini tercih etmenizi öneririm. Kalem de bayağı çetrefilli bir konu apple da.

Huawei telefon kullanmıştım zamanında huawei yazılımını sevmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…