30 bin TL'ye tablet önerisi

iPad Air ile arasında farklar nedir?

Bu uygulamalar ortalama ne kadar herkes kullanıyor mu?
Herkes kullanıyor demek yanlış olur. İstersen youtube üzerinden uygulamaya bakabilirsin. Bir insan modeli üzerinde vücudun istediğin yerine gidip en üstteki deriden başlayıp yağlar, kaslar, sinirler, kemik katmanları vs. interaktif şekilde öğrenmeni sağlıyor. Tabiki iç organlarda da bunun aynısını yapabiliyorsun. Özünde ciddi işlem gücü gerektiren şeyler bunlar. Bildiğin hazır bir insan modeli üzerinde inceleme yapıyorsun. Muhtemelen Apple cihazlardaki versiyonunun daha güçlü olmasının nedeni bu. Güçlü cihazlar.

Ama sonuç olarak değil İpad bir tableti bile olmadan Tıp okuyan insanlar var. O nedenle herkes demek yanlış olur. Markası ne olursa olsun yanında 2000 sayfalık 4-5 kg ağırlığında kitaplaı taşımaman, her bir kitaba 5-10 bin lira vermeden pdf'lere erişmen için bir tabletin olması her türlü yardımcı olur. Ki bu 2 uygulama kadar detaylı olmasada bunlara alternatif olacak uygulamalar da var her 2 işletim sistemi için de. Ama tabiki param var diyorsanız İpad'den şaşmayın derim.

Herkes kullanıyor demek yanlış olur. İstersen YouTube üzerinden uygulamaya bakabilirsin. Bir insan modeli üzerinde vücudun istediğin yerine gidip en üstteki deriden başlayıp yağlar, kaslar, sinirler, kemik katmanları vs. interaktif şekilde öğrenmeni sağlıyor. Tabii ki iç organlarda da bunun aynısını yapabiliyorsun. Özünde ciddi işlem gücü gerektiren şeyler bunlar. Bildiğin hazır bir insan modeli üzerinde inceleme yapıyorsun. Muhtemelen Apple cihazlardaki versiyonunun daha güçlü olmasının nedeni bu. Güçlü cihazlar.

Ama sonuç olarak değil iPad bir tableti bile olmadan tıp okuyan insanlar var. O nedenle herkes demek yanlış olur. Markası ne olursa olsun yanında 2000 sayfalık 4-5 kg ağırlığında kitaplaı taşımaman, her bir kitaba 5-10 bin lira vermeden PDF'lere erişmen için bir tabletin olması her türlü yardımcı olur. Ki bu 2 uygulama kadar detaylı olmasa da bunlara alternatif olacak uygulamalar da var her 2 işletim sistemi için de. Ama tabii ki param var diyorsanız IPad'den şaşmayın derim.

Peki telefon konusunda Samsung tercih edip iPad alsam herhangi bir sıkıntı olur mu? Apple ekosistemi için iPhone 13 mü almalı?

Herkes kullanıyor demek yanlış olur. İstersen youtube üzerinden uygulamaya bakabilirsin. Bir insan modeli üzerinde vücudun istediğin yerine gidip en üstteki deriden başlayıp yağlar, kaslar, sinirler, kemik katmanları vs. interaktif şekilde öğrenmeni sağlıyor. Tabiki iç organlarda da bunun aynısını yapabiliyorsun. Özünde ciddi işlem gücü gerektiren şeyler bunlar. Bildiğin hazır bir insan modeli üzerinde inceleme yapıyorsun. Muhtemelen Apple cihazlardaki versiyonunun daha güçlü olmasının nedeni bu. Güçlü cihazlar.

Ama sonuç olarak değil İpad bir tableti bile olmadan Tıp okuyan insanlar var. O nedenle herkes demek yanlış olur. Markası ne olursa olsun yanında 2000 sayfalık 4-5 kg ağırlığında kitaplaı taşımaman, her bir kitaba 5-10 bin lira vermeden pdf'lere erişmen için bir tabletin olması her türlü yardımcı olur. Ki bu 2 uygulama kadar detaylı olmasada bunlara alternatif olacak uygulamalar da var her 2 işletim sistemi için de. Ama tabiki param var diyorsanız İpad'den şaşmayın derim.
Dostum şahsi görüşüm samsung markasının tabletlerinin pek parasını hak etmediği yönünde. Yerinizde olsam Huawei ya da Apple alırım. Tabiki de öneride bulunan arkadaşa lafım yok bunlar tamamen benim şahsi görüşlerim.

Sorunuza gelicek olursan ikisi de güzel tabletler ama asıl fark işletim sistemi ve uygulama desteğinde. Yoksa her 2 tablet de sizi çok rahat ettirir.

Son olarak Huawei hakkındaki düşünceniz nedir bilmiyorum ama almayı düşünürseniz yardımcı olabilirim. Ek olarak daha önce bununla alakalı bir konu oluşturmuştum aktif bir huawei kullanıcısından yardım almak için. Oraya da bakabilirsiniz eğer Huawei de opsiyonlardan biriyse.

Dostum şahsi görüşüm Samsung markasının tabletlerinin pek parasını hak etmediği yönünde. Yerinizde olsam Huawei'ya da Apple alırım. Tabii ki de öneride bulunan arkadaşa lafım yok bunlar tamamen benim şahsi görüşlerim.

Sorunuza gelecek olursan ikisi de güzel tabletler ama asıl fark işletim sistemi ve uygulama desteğinde. Yoksa her 2 tablet de sizi çok rahat ettirir.

Son olarak Huawei hakkındaki düşünceniz nedir bilmiyorum ama almayı düşünürseniz yardımcı olabilirim. Ek olarak daha önce bununla alakalı bir konu oluşturmuştum aktif bir Huawei kullanıcısından yardım almak için. Oraya da bakabilirsiniz eğer Huawei de opsiyonlardan biriyse.

Huawei tercih etmeyeceğim. Önceden hiç iOS kullanmadım da o yüzden soruyorum.

Peki telefon konusunda Samsung tercih edip iPad alsam herhangi bir sıkıntı olur mu? Apple ekosistemi için iPhone 13 mü almalı?
Dostum yine aynı yere geliyoruz. Paran varsa bas apple al kafan rahat etsin. Tek sıkıntısı pahalı olması. Bir kalem bir klavyeli kılıf zaten 18 k ediyor ama çok kaliteli. Bunun aynısı telefonlar için de geçerli. Ekosisteme gelicek olursak da çok başarılı. Hayır samsung telefon alırsan tabiki de sıkıntı olmaz. Ekosistemden yararlanamazsın yalnızca onun dışında telefonları güzel samsungun.

Eğer telefonun aciliyeti yoksa 1 sene daha idare et onu da seneye al. Ekosistem not tutmak konusunda da sana çok yardımcı olur çünkü.

Dostum yine aynı yere geliyoruz. Paran varsa bas Apple al kafan rahat etsin. Tek sıkıntısı pahalı olması. Bir kalem bir klavyeli kılıf zaten 18 k ediyor ama çok kaliteli. Bunun aynısı telefonlar için de geçerli. Ekosisteme gelecek olursak da çok başarılı. Hayır Samsung telefon alırsan tabii ki de sıkıntı olmaz. Ekosistemden yararlanamazsın yalnızca onun dışında telefonları güzel Samsung'un.

Eğer telefonun aciliyeti yoksa 1 sene daha idare et onu da seneye al. Ekosistem not tutmak konusunda da sana çok yardımcı olur çünkü.

Almışken ikisini beraber alacağım. Apple tablet alırsam yanında öğrenci indirimi ile kalem beleşe geliyor. Bu ekosistem muhabbetini anlamıyorum. Ne gibi faydası oluyor?

Dostum yine aynı yere geliyoruz. Paran varsa bas Apple al kafan rahat etsin. Tek sıkıntısı pahalı olması. Bir kalem bir klavyeli kılıf zaten 18 k ediyor ama çok kaliteli. Bunun aynısı telefonlar için de geçerli. Ekosisteme gelecek olursak da çok başarılı. Hayır Samsung telefon alırsan tabii ki de sıkıntı olmaz. Ekosistemden yararlanamazsın yalnızca onun dışında telefonları güzel Samsung'un.

Adam 30k bütçem var diyor uğraştırmasana 18k klavye kalemse başka bir şey öner Huawei hariç.

Adam 30k bütçem var diyor uğraştırmasana 18k klavye kalemse başka bir şey öner Huawei hariç.
her detayı açıklamaya çalışıyorum. Klavyeli kılıfı Huawei'nin avantajı olduğu için söyledim. Tabiki de klavyeli kılıf almak zorunda değil. Onun yerine sade bir kılıf tercih edebilir. Kalem de bedava geliyormuş bunu bilmiyordum. Ama telefon da almayı düşünüyorsa zaten 30k sınırının üzerine çıkması gerekicek. Çırılçıplak bir air modeli alsa zaten 30k doluyor.

Bu 2 marka ve samsung dışında not tutma konusunda yeterli marka olmadığı için ve ben de samsung markasından tablet konusunda pek haz etmediğim için bunları önerdim. Bunlar haricinde bir marka model araştırmam da yok. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.

her detayı açıklamaya çalışıyorum. Klavyeli kılıfı Huawei'nin avantajı olduğu için söyledim. Tabiki de klavyeli kılıf almak zorunda değil. Onun yerine sade bir kılıf tercih edebilir. Kalem de bedava geliyormuş bunu bilmiyordum. Ama telefon da almayı düşünüyorsa zaten 30k sınırının üzerine çıkması gerekicek. Çırılçıplak bir air modeli alsa zaten 30k doluyor.

Bu 2 marka ve samsung dışında not tutma konusunda yeterli marka olmadığı için ve ben de samsung markasından tablet konusunda pek haz etmediğim için bunları önerdim. Bunlar haricinde bir marka model araştırmam da yok. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum.
sadece tablete 30k demiş

Tamam ben de artı ve eksileriyle 30k sınırında öneride bulundum. Mesajlaşmanın devamında Huawei istemediğini söyledi. Samsung hakkında da benim bilgim yok. Alabileceği en mantıklı tablet olan İpad air M3 de kalem ücretsiz gelirse tam 30k.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı