30 bin TL'ye telefon önerisi

Fazla sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum batarya açısından, yeterli olur diye düşünüyorum günü çıkarma olarak. Isınma olarak fifti fifti diyebilirim, malum yazda geldi her cihaz gibi ısınır bu aylar. Sana kalmış bir şey, tercih senin.

Hocam siz olsanız tercih eder misiniz peki.

Güzel kamera performansı istiyorsam tercih ederim, tabii garanti ve servis hizmetleri yok yurt dışı cihazların bunu da belirteyim. Ona göre tercih et.

Samsung S23 kullanıyorum kamerasından çok memnunum arkadaşım S24u aldı bayağı kullanma ve deneme şansım oldu kamerada beni ekstra etkileyen birşey olmadı 14 ultrada öyle olur mu diye düşünüyorum.

Samsung S23 kullanıyorum kamerasından çok memnunum arkadaşım S24u aldı bayağı kullanma ve deneme şansım oldu kamerada beni ekstra etkileyen birşey olmadı 14 ultrada öyle olur mu diye düşünüyorum.
Aslında S24 ultranın kamerası iyi S23 göre de beğenmediysen bir şey diyemem maalesef, ama 3-4 yıldır aynı sensörleri kullandıklarından rakiplerine göre çok geride kalıyorlar özellikle gece çekimi, video performanslarında Samsung. Gidip elden incelemen en mantıklısı olur bu durumda, öyle karar ver.

Aslında S24 ultranın kamerası iyi S23 göre de beğenmediysen bir şey diyemem maalesef, ama 3-4 yıldır aynı sensörleri kullandıklarından rakiplerine göre çok geride kalıyorlar özellikle gece çekimi performanslarında Samsung. Gidip elden incelemen en mantıklısı olur bu durumda, öyle karar ver.

Tamamdır hocam teşekkür ederim hayırlı günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı