30 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
25000 30000
Bende IOS'a geçmek istiyorum S24 ve iPhone 13 arasında kalmıştım fakat ekran harici iphone herşeyiyle çok daha iyi ayrıca değer kaybetmiyor. Bana göre bence iPhone.

iPhone 13 ekran harici diğer her şeyiyle nasıl S24'ten çok daha iyi oluyor? Ben mi yanlış anlıyorum cümleyi?

bana ekran harici iyi olan özelliklerini saysana brom :D?
S24 ekran dışında; bataryası daha iyi, daha hafif, daha hızlı normal şarj ve kablosuz şarj, tek çekirdekte yakın çoklu çekirdekle bariz önde, type c, 2024te çıkması 7 yıl güncelleme garantisi, yapay zeka vb yeni teknolojiler, video kayıt seçenekleri/zoom vb bilumum şeyler 'brom'.

S24 ekran dışında; bataryası daha iyi, daha hafif, daha hızlı normal şarj ve kablosuz şarj, tek çekirdekte yakın çoklu çekirdekle bariz önde, type c, 2024te çıkması 7 yıl güncelleme garantisi, yapay zeka vb yeni teknolojiler, video kayıt seçenekleri/zoom vb bilumum şeyler 'brom'.
ben ikna oldum abı

Bende IOS'a geçmek istiyorum S24 ve iPhone 13 arasında kalmıştım fakat ekran harici iPhone her şeyiyle çok daha iyi ayrıca değer kaybetmiyor. Bana göre bence iPhone.

Bak bende Apple fanboyum fakat abartmadan fanboyluk yapıyorum iyi ise iyi kötü ise kötü diyebiliyorum bu kadar abartmana gerek yok sende S24'ün daha iyi olduğunu biliyorsun :D

15 Pro Max alın süresi bittiğinde 2-3 bine telefoncuya yılın sonuna kadar uzattırırsınız hocam. Ben öyle kesintisiz 1 sene kullandım 15 Pro Max'i sorun olmadı.
konudan sapıyorum çok pardon, ama nasıl uzattırıyorsunuz lütfen bilgi verirmsiniz.

Bak bende Apple fanboyum fakat abartmadan fanboyluk yapıyorum iyi ise iyi kötü ise kötü diyebiliyorum bu kadar abartmana gerek yok sende S24'ün daha iyi olduğunu biliyorsun :D

Hazır Apple fanboyu görmüşken daha önce hiç iPhone kullanmamış birisi olarak sorularım olacaktı şimdi ben yurt dışı almayı düşünüyorum ama bazıları mantıklı değil yılın sadece 8 ayı kullanılıyor kalan 4 ay iki telefon taşıyorsun gibi bu tarz sorunlardan bahsetmiş böyle olunca bende Android mi alsam diye düşünmeye başladım S24 Plus ve Xiaomi 14t Pro modellerinden birini yurt dışı mı almalıyım sizce aslında telefon almak için karar verirken ne olursa olsun bu sefer iPhone alacağım demiştim ama araştırınca fikrim değişti biraz iOS yazılım olarak çok daha önde Android'den üstüne değer kaybetmiyor ne yapmamı tavsiye edersiniz.

Hazır Apple fanboyu görmüşken daha önce hiç iPhone kullanmamış birisi olarak sorularım olacaktı şimdi ben yurt dışı almayı düşünüyorum ama bazıları mantıklı değil yılın sadece 8 ayı kullanılıyor kalan 4 ay iki telefon taşıyorsun gibi bu tarz sorunlardan bahsetmiş böyle olunca bende Android mi alsam diye düşünmeye başladım S24 Plus ve Xiaomi 14t Pro modellerinden birini yurt dışı mı almalıyım sizce aslında telefon almak için karar verirken ne olursa olsun bu sefer iPhone alacağım demiştim ama araştırınca fikrim değişti biraz iOS yazılım olarak çok daha önde Android'den üstüne değer kaybetmiyor ne yapmamı tavsiye edersiniz.

Merhaba hocam, bildiğim kadarıyla Samsung'un server kayıt paraları 60-100 dolar arası değişiyor Xiaomi'nin ne kadardır bilmiyorum. Ben yurt dışı telefon alacak olsam iPhone 15 Pro Max alırdım daha önce de 14 Pro Max ve 15 Pro Max kullanmıştım kısa süreliğine benim IOS'u sevme sebebim oyunlarda vs. üzmemesi, cidden elit hissettirmesi, sade tasarımı, kolay kullanılabilir bir arayüzü olması, uzun yıllar boyunca götürmesi.
Oyunlarda üzmeyen pek çok Android telefon vardır illaki fakat benim oynadığım oyunlarda bazı önemli avantajları oluyor mesela PUBG Mobile'da her türlü sabit bir şekilde 120 FPS veren hiçbir Android telefon görmedim(ısındığında bile 120 FPS veren anlamında)
Uzun yıllar götürmesi derken demek istediğim ise aldığım pek çok sıfır Android cihaz 2-3 yıla pert oluyor Samsung, Xiaomi fark etmeksizin. Fakat 2. el aldığım 6-7 yıllık iOS cihazlar hala daha oyunlarda vs. canavar gibi.
Şu ana kadar aldığım en iyi Android telefon Samsung 22 Ultra. İlk aldığımda yurt dışı kapalı kutu olarak almıştım kayıt yaptırmadan 1.5 sene oyun oynamak için kullandım ilk aldığımda sabit 120 FPS oyun oynayabilirken 1 yılını doldurduktan sonra sabit FPS alamaz hale geldi ne 90 FPS'de ne 60 FPS'de sabit veremiyordu hep drop yiyordu. Bu sebepten ötürü 14 Pro Max'e geçmiştim onda böyle bir sorun olmamıştı 2. el 1 yıllık olarak almıştım.
Benim sebeplerim bunlardı benim fikrimi kimse değiştiremez çünkü ben artık Apple fan boyuyum :D

Dediğiniz cihazlarda güzel fakat benim önerim hiç iOS cihaz kullanmadıysanız hevesiniz varsa iOS cihaz alın denemiş olursunuz hiç beğenmezseniz aldığınız fiyattan satarsınız Android alırsınız.
Süre konusunda telefoncuya 2000-3000 TL verip 8 aylık süreniz dolduğunda 4 ay daha uzatıp bütün yıl sorunsuz kullanabilirsiniz.
TR cihazı almak isterseniz 2. el 13 Pro'lara bakabilirsiniz bence 14 Pro Max'den pek bir farkı yok sadece ekran boyutu ve dinamik ada farkı var onlarda benim gibi kullanıcılar için pek bir şey ifade etmiyor.

Bende IOS'a geçmek istiyorum S24 ve iPhone 13 arasında kalmıştım fakat ekran harici iPhone her şeyiyle çok daha iyi ayrıca değer kaybetmiyor. Bana göre bence iPhone.

Bilgi siMİTçi abiden mi? Çünkü iPhone 13 ekran dahil neredeyse her şeyiyle kaybediyorda. Bir de değer kaybetmiyor demişsin. O sadece son modeller için 3 4 sene geçerli bir durum. Değer kaybetmiyor dediğin cihaz geçen 37 39bin bandında önerilen iphoneydi şu an 33 34bine alabiliyorsun. 2.el fiyatları da yavaş yavaş düşüyor bu senin değer kaybetmiyor mantığını gerçek sanıp 2.eli hâla neredeyse 0 fiyatına satan insanlar bile fiyat düşürüyor. IPhone'nin tek önde olduğu nokta yazılım optimizasyonu iken nasıl çıkardın bu yorumu? Ha bir de akıllı saatin, laptopun, tabletin, kulaklığın Appledir o zaman alınabilir ama onun dışı saf şekilde alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı