30 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
25000 30000
Telefonda PUBG ve pes oynuyorum en çok beni bu konuda üzmezse almayı düşünüyorum.

Peki birkaç yerde S23 Plus modelinde SD işlemci olduğu için S24 yerine önermişler bazıları da S24 daha iyi demiş sizce bu konuda ne yapmalıyım.
S24 gayet iyi ve yeni bir model, güncelleme desteğide fazla.

Eğer oyun için alıyorsanız 13T Pro veya 14t alabilirsiniz.

S24 gayet iyi ve yeni bir model, güncelleme desteğide fazla.

İlk amacım oyun oynamak değil günde bir iki saat keyif olarak oynarım ama şimdi 13T Pro'yu inceledim daha iyi gibi geldi çok fazla özellik sunuyor bu fiyata.

Oda güzeldir ona bakabilirsin. Eğer 35klara çıkarsan 14t Pro gayet iyidir.

Bu üç telefon için ayrı bir konu açabilirim belki daha önce Xiaomi kullandım ailemden de kullanan oldu cidden telefonlarda bir sene sonra kasma donma oldu bataryası bozuldu şarj yetmiyordu falan bu yüzden Xiaomi'ye güvenmiyorum fazla.

Bu üç telefon için ayrı bir konu açabilirim belki daha önce Xiaomi kullandım ailemden de kullanan oldu cidden telefonlarda bir sene sonra kasma donma oldu bataryası bozuldu şarj yetmiyordu falan bu yüzden Xiaomi'ye güvenmiyorum fazla.
Sana kalmış bende kullanıyorum yıllardır, kullanıma bağlı olsa gerek hiç sorun yaşamadım desem. S24 alabilirsin o zaman hem farklı bir marka kullanmış olursun hem içinede siner madem. Çıkarsan o zaman S24 plus öneririm yoksa S24.

Sana kalmış bende kullanıyorum yıllardır, kullanıma bağlı olsa gerek hiç sorun yaşamadım desem. S24 alabilirsin o zaman hem farklı bir marka kullanmış olursun hem içinede siner madem. Çıkarsan o zaman S24 Plus öneririm yoksa s24.

Teşekkürler muhtemelen S24 alacağım Plus ile arasında 10000 TL fark var o kadar çıkamam maalesef.

Yurt dışı iPhone alırsam açtırmam çünkü bir telefon parasıda oraya vermiş olurum çok mantıksız yani

Açtırma parası IMEI parası değil hocam çok fazla değil yani 2000-3000 en fazla yılda 8 ay kullanabiliyorsunuz süreniz bittiğinde telefoncuya 2000-3000 TL'ye 4 aylık daha açtırıyorsunuz. Bu şekilde istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı