30 FPS çok daha keyifli

Algılarımız değiştiği için hep fazlasını istiyoruz ama durum öyle değil. 4K vs bunlar keyfi arttıran şeyler değil bana göre. tam tersi plastikleştiriyor. düşük FPS in daha keyifli olduğunu farkettiğinde, yüksek fps ler sana çok kötü gelmeye başlayacaktır ;)

orası öyle.. millet 60 FPS ve üstüne alıştı ama yine de düşüncemi bi paylaşmak istedim.
Sen bi 150 fps rdr 2 fln oyna bakalım görürsün 30 fps yi :D

Oyunlar 80'in altında kasıyormuş gibi hissettiriyor çoğu zaman. Bu FPS takıntılığı değil; oyundan alabileceğin keyfi ciddi şekilde arttıran bir gereklilik bence.

Sen bi 150 fps rdr 2 fln oyna bakalım görürsün 30 fps yi :D
İkisinde de oynadım 30 daha iyi hocam :D izlediğimiz filmler de 24 fps de çekiliyor bu arada :D

120 FPS sevdalıları eski oyunları koruma olmadan 120 FPS'de açıp oynamayı denesinler de ben göreyim asıl onları.
Konu tamamen renkler zevklere kayıyor bir yerden sonra.
Her şey çok hızlandı işte bu yüzden..

İkisinde de oynadım 30 daha iyi hocam :D izlediğimiz filmler de 24 fps de çekiliyor bu arada :D
Filmler ile oyunları nasıl karşılaştırıyorsunuz hocam. Filmleri pasif bir şekilde sadece izlersin bir kontrolün olmaz. Oyunları aktif olarak kontrol edersin interaktif bir şey yapıyorsun.

Algılarımız değiştiği için hep fazlasını istiyoruz ama durum öyle değil. 4K vs bunlar keyfi arttıran şeyler değil bana göre. tam tersi plastikleştiriyor. düşük FPS in daha keyifli olduğunu farkettiğinde, yüksek fps ler sana çok kötü gelmeye başlayacaktır ;)

orası öyle.. millet 60 FPS ve üstüne alıştı ama yine de düşüncemi bi paylaşmak istedim.
Siz nostalji seviyorsunuz hocam. 1080'den 1440 bile geçince görsellik fena güzelleşiyor. Görüntü kötü olsun istiyorsanız sizin işiniz PS1 PS2 oyunlarıyla.

Yazıyı okurken

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    6,4 KB · Görüntüleme: 7

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı