30 ile 35 bin TL DDR5 hazır sistem önerisi

hazır olsun hocam uğraşmak istemiyorum
Hocam hazır olacak alacağınız kasalarda saçma sapan parçalar kullanılacak çok büyük ihtimal ile, yani kullanılan ekran kartı örnek veriyorum rx 7800 xt ama a620 anakart 16gb ram felan olucak. Aksine kendiniz toplarsanız aynı fiyata hatta belki daha ucuza daha kaliteli kopanent ler kullana bilirsiniz.

Hocam hazır olacak alacağınız kasalarda saçma sapan parçalar kullanılacak çok büyük ihtimal ile, yani kullanılan ekran kartı örnek veriyorum RX 7800 XT ama A620 anakart 16 GB RAM falan olacak. Aksine kendiniz toplarsanız aynı fiyata hatta belki daha ucuza daha kaliteli kopanentler kullanabilirsiniz.

O parçalar gelecek ben onu bilgisayarcıya götürüp +1000TL verip toplatıcam sorun çıktıgında benımle kımse muhatap olmayacak ama hangı parcada sorun var bulunamayacak ahzır sistem tercihi o yüzden bir sorun cıktıgında gonderıyorsun bakıp sıfırı ile değiştirip gönderiyorlar daha önce yaşadım cunku.

O parçalar gelecek ben onu bilgisayarcıya götürüp +1000TL verip toplatıcam sorun çıktıgında benımle kımse muhatap olmayacak ama hangı parcada sorun var bulunamayacak ahzır sistem tercihi o yüzden bir sorun cıktıgında gonderıyorsun bakıp sıfırı ile değiştirip gönderiyorlar daha önce yaşadım cunku.
Hocam sistem toplamayı bir tornavidanız bir de titremeyen bir eliniz varsa kendiniz de yaparsınız kafanız da bu kadar sistem toplamayı büyütmeyin, sorun çıkıcak kısmında da kendinizi " sorun çıkıcak onlar uğraşıcam sorun çıkıcak onla uğraşıcam " diye şartlandırırsanız zaten sorun çıkar, başta kendinizi sorun çıkacağına inandırmış olursunuz.

Hazır sistemde de sorun olduğun da her koşulda sıfırını göndermiyorlar kendi arkadaşım sistem aldıktan sonra ssd si arıza çıkardı ismini vermeyeceğim ünlü bir site " kullanıcı hatası iyi günler " diyip kapattı telefonu :D

Hocam sistem toplamayı bir tornavidanız bir de titremeyen bir eliniz varsa kendiniz de yaparsınız kafanız da bu kadar sistem toplamayı büyütmeyin, sorun çıkıcak kısmında da kendinizi " sorun çıkıcak onlar uğraşıcam sorun çıkıcak onla uğraşıcam " diye şartlandırırsanız zaten sorun çıkar, başta kendinizi sorun çıkacağına inandırmış olursunuz.

Hazır sistemde de sorun olduğun da her koşulda sıfırını göndermiyorlar kendi arkadaşım sistem aldıktan sonra ssd si arıza çıkardı ismini vermeyeceğim ünlü bir site " kullanıcı hatası iyi günler " diyip kapattı telefonu :D
bilindik bir yerden almanızı tavsiye ederım o konuda inventus bilgisayar bugune kadar 10 15 e yakın sistem aldım oradan ve hiç bir zaman sizin yüzünüzden demediler isterseniz orayı tavsiye edebilirim size

bilindik bir yerden almanızı tavsiye ederım o konuda inventus bilgisayar bugune kadar 10 15 e yakın sistem aldım oradan ve hiç bir zaman sizin yüzünüzden demediler isterseniz orayı tavsiye edebilirim size
Hocam ben tavsiye istediğim için demiyorum sistemi aldığımız yerde tr nin en ünlü sitelerinden biri, olay burda site de değil sadece hazır sistem almak her zaman daha iyidir kafası yanlış diyorum, bunun en güzel örneği 4070 super ryzen 5 7500f li hazır sistemler.
Şuanda en ucuz 4070 super 7500f li kasa 45 bin bandında satılıyor a620 anakart 16gb ram kötü ssd vs. vs.
Daha demin oturup tek tek kendim topladım 32gb ram b650 anakart daha kaliteli bir ssd daha iyi bir psu daha iyi bir kasalı hali zaten 44-45 bandına geliyor. Aynı sistemi muadil parçalar ile toplamak isterseniz bu sefer en fazla en fazla 40-41 civarına geliyor.
Demem o ki şuanda giriş seviyede uygun fiyatlar olmadıktan sonra hazır sistem almak mantıklı değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı