30 Mbps 124ms iyi bir değer midir?

satoshis

Decapat
Daha fazla  
Değerli Technopat üyeleri,

Teknoloji konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Şirketim benden İnternet Hız Testi - Speed Test adresinden internet hız testi yaparak çıkan sonucu paylaşmamı istedi. Sanırsam Zoom ya da teknik programlar için kullanılacak. Şirkete bildirmeden önce çıkan sonucu sizinle paylaşmak istedim. Çıkan sonucum şu şekilde: İnternet hızı: 30.34 Mbps ping: 124 ms. Bu internet hızı iyi mi? Eğer değilse hızlandırmak için ne yapabilirim? İnternet hizmeti aldığım yeri mi aramalıyım? Hız testini bilgisayar üzerinden yaptığımı da belirtmek isterim. Yardımcı olursanız eğer sevinirim.

İyi çalışmalar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Teknoloji konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Şirketim benden İnternet Hız Testi - Speed Test adresinden internet hız testi yaparak çıkan sonucu paylaşmamı istedi. Sanırsam Zoom ya da teknik programlar için kullanılacak. Şirkete bildirmeden önce çıkan sonucu sizinle paylaşmak istedim. Çıkan sonucum şu şekilde: İnternet hızı: 30.34 Mbps ping: 124 ms. Bu internet hızı iyi mi? Eğer değilse hızlandırmak için ne yapabilirim? İnternet hizmeti aldığım yeri mi aramalıyım? Hız testini bilgisayar üzerinden yaptığımı da belirtmek isterim. Yardımcı olursanız eğer sevinirim.

İyi çalışmalar.
ms yüksek çıkmış

Zoom ve teknik programlar için çokça yeterli. Oyun ve download için yetersiz/orta.
Ping yüksek sebebi sitenin sunucu konumu tahminen.
Türkiye ortalama hızı 30 civarı zaten.

Gecikme değeri test yapılan sunucunun nerede olduğunu bilmemekle beraber yüksek geldi. Servis sağlayıcıyla görüşebilirsiniz. Speedtest sitesi üzerinden de bir test gerçekleştirin.

Teknoloji konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Şirketim benden İnternet Hız Testi - Speed Test adresinden internet hız testi yaparak çıkan sonucu paylaşmamı istedi. Sanırsam Zoom'ya da teknik programlar için kullanılacak. Şirkete bildirmeden önce çıkan sonucu sizinle paylaşmak istedim. Çıkan sonucum şu şekilde: İnternet hızı: 30.34 Mbps ping: 124 ms. Bu internet hızı iyi mi? Eğer değilse hızlandırmak için ne yapabilirim? İnternet hizmeti aldığım yeri mi aramalıyım? Hız testini bilgisayar üzerinden yaptığımı da belirtmek isterim. Yardımcı olursanız eğer sevinirim.

İyi çalışmalar.

Aynı siteden şimdi hız testi yaptım. Sanırsam çok uzak bir sunucuya bağlanıyor bende de 36-100 ms arasında gidip geliyor. Speedtest üzerinden test yapmanı öneririm.

nPerf veya SpeedTest sitesinden test yapıp paylaşırsan daha fazla yardımcı olabiliriz. MS yüksek çıkmış bu konuda eğer Laptop veya Masaüstünden bağlanıyorsanız kablolu bağlantı yaparak MS değerinizi düşürebilirsiniz en azından daha stabil olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı