Asla ama asla yetmez. Şu 16 Mbps'yi artık bir paket seçeneğinden kaldırmaları gerek. Bir de reklam yaparken Avrupa'da en çok fiber döşeyen ülkeymişiz. Nerde lan fiber nerede. Kısaca asla yetmez artık o hızlar 2000'lerden kalma. 2020 lerdeyiz.
Altyapı işte kanka. durduğumuz yerde duruyoruz.
100 Mbps internet kullanıyorum ama aldığım download hızı en fazla 6 Mbps. Sen de büyük ihtimalle 900kb ile 2 mb arası indirirsin.
Günümüz için bence kötü. VDSL'e geçiş yapabiliyorsanız yapın. TürkNet, Netspeed, Millenicom gibi firmalar 70-80 TL'ye 35 Mbps internet sağlayabiliyor.16 Mbps sizce iyi midir?
Stabil 16Mbps'de 2MB/sn+- görüyordum eski internetimde. Günlük kullanımda üzmüyor. Fakat 16 Mbps'yi 16 olarak verebilecekler mi? Şuan ki paketim 16 Mbps (sözde) fakat 8 yukarısını göremedim. Eski evimde 12-14 görebiliyordum iyiydi hoştu. Arayıp belirttiğimde ise hattınız normal gözüküyor , modeminiz ısınıyor olabilir vs. hep aynı şeyleri söylüyorlar. İşin kötü tarafı internet annemin üzerine kayıtlı kadın bilmediği içinde 2 yıllık sözleşme imzalamış gene. Kusura bakmayın gene sinirlendim.100Mbps internet kullanıyorum ama aldığım download hızı en fazla 6Mbps. Sende büyük ihtimalle 900kb ile 2 mb arası indirirsin
Hepsi geçili ve ayarlı dostum millenicom kullanıyorum. bulunduğumuz bölge de fiber de döşeli destekliyor.Bu dediğiniz kişiden kişiye değişecek bir şey. "100 Mbps internet veriyoruz" demek herkesin 100 Mbps alacağı anlamına gelmiyor. Altyapın bunu destekliyor mu destekliyorsa geçiş yaptın mı? Çoğu kişide VDSL desteği bulunmasına rağmen ADSL'de kalıyor.
Günümüz için bence kötü. VDSL'e geçiş yapabiliyorsanız yapın. TürkNet, Netspeed, Millenicom gibi firmalar 70-80 TL'ye 35 Mbps internet sağlayabiliyor.
benim bulunduğum yerde hiçbiri 35mbps internet sağlamıyo malesefBu dediğiniz kişiden kişiye değişecek bir şey. "100 Mbps internet veriyoruz" demek herkesin 100 Mbps alacağı anlamına gelmiyor. Altyapın bunu destekliyor mu destekliyorsa geçiş yaptın mı? Çoğu kişide VDSL desteği bulunmasına rağmen ADSL'de kalıyor. Paket isimlerine aldanmayın yani.
Günümüz için bence kötü. VDSL'e geçiş yapabiliyorsanız yapın. TürkNet, Netspeed, Millenicom gibi firmalar 70-80 TL'ye 35 Mbps internet sağlayabiliyor.
Bu dediğiniz kişiden kişiye değişecek bir şey. "100 Mbps internet veriyoruz" demek herkesin 100 Mbps alacağı anlamına gelmiyor. Altyapın bunu destekliyor mu destekliyorsa geçiş yaptın mı? Çoğu kişide VDSL desteği bulunmasına rağmen ADSL'de kalıyor. Paket isimlerine aldanmayın yani.
Günümüz için bence kötü. VDSL'e geçiş yapabiliyorsanız yapın. TürkNet, NetSpeed, Millenicom gibi firmalar 70-80 TL'ye 35 Mbps internet sağlayabiliyor.
Başlıkta yazdığım gibi 16 Mbps sizce iyi midir böyle bir interneti kullanma amacım büyük yer kaplayan oyunları indirmek olacak sizce oyun indirmek için iyi midir?
Not: Hayvan kadar GB isteyen oyunları yükleyeceğim.
NetSpeed'i bilmem ama. TürkNet ve Millenicom sıkıntılı iptal etmekmi istiyorsun canın çıkana kadar etmıyorlar. TürkNet'e müşteri hizmetleri yok zaten. Sorunun varsa 1 gün sonra yazıyorlar. Millenicom'da var mı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.