30 MH/s ile mining değer mi?

2015 den beri 6 tane falan sistem topladım gaming için. Kasa fanları son hızda aylarca yıllarca sorunsuz gece gündüz çalıştı. Dandik kasa fanı bile bozulmuyor bunlarda da ciddi sorun yaşanmaz diye düşünüyorum. Yaşansa da parçaları ucuz zaten fan olarak.

Fanlara hiçbir şey olmaz. Birkaç sene sonra 100-150 TL verip değiştirirsiniz.

Ben 1800 RPM'de 24 saat açık bırakıyorum.

Günde 12 saat yaparsa ortalama 1.3 dolar kazanıyor. Aylık ortalama 350₺ yapıyor. Elektrik faturası düşmeden 350₺. 500 ü nasıl hesapladınız.

En üst sınırlarda kullanıyorsunuzdur.
Benim kart 30 MH/s ile kazıyor

Arkadaşlar, dün deneme amaçlı 15 saat boyunca kazmıştım, bugün hesabıma baktım ve 15 saat boyunca kazmamın karşılığında 1.35 dolar kazanmışım. 24 saat boyunca yapsam büyük ihtimalle 2 dolara ulaşıyorum. Ne düşünüyorsunuz?

RTX 3060'a hashrate Power unlocked driver kurmama gerek var mı? (470.05)
Unlocked driver ile 40-50 mh/s arası kazıyor.
Normalde 20-30 mh/s arası.
Ekran kartım LHR değil.

Son düzenleme:
Ekran kartım LHR değil.
LHR olmayan kartlarda 470.05 sürümü etki yaratıyor mu? Ben v1 LHR'li kartların kilidini kaldırmak için yapılıyor diye biliyordum.

LHR olmayan kartlarda 470.05 sürümü etki yaratıyor mu? Ben v1 LHR'li kartların kilidini kaldırmak için yapılıyor diye biliyordum.
O da olabilir. Tam bilmediğim için öyle demiştim.
Ekran kartım LHR değil.
Şu an kurdum ve 48 mh/s gibi bir değer alıyorum.

Son düzenleme:
HiveOS kullanmadım hocam, orada ayarlar nasıl yapılıyor bilmiyorum.
@eglpk

Ben binance ve hive ile denedim 1660 super kendinden ocli modelde 25-27.5mh arası görüyorum her 2sinde de 90-98 arasında güç tüketimi olduğu gösteriyor. Sıcaklık 61 derece en yüksek.. Bu değerler nasıl acaba azcık hortlatayım diyorum konuyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…