300.000 TL'ye monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
300.000 TL
Oyun için genel olarak yayın açacağım birde.

@Arel1
Açık konuşmak gerekirse, paylaştığım sistem ile 4K grafiklerde akıcı bir şekilde oynayamayacağınız hiç bir oyun yoktur. Durum böyleyken üzerine 100.000₺ daha eklemenin bir anlamı yoktur bence.
Yayın ile de ilgilenecekseniz ram ve ssd de bir artış olabilir. Geri kalan parçaları sizi fazlasıyla memnun bırakacaktır.

Açık konuşmak gerekirse, paylaştığım sistem ile 4K grafiklerde akıcı bir şekilde oynayamayacağınız hiç bir oyun yoktur. Durum böyleyken üzerine 100.000₺ daha eklemenin bir anlamı yoktur bence.
Yayın ile de ilgilenecekseniz ram ve ssd de bir artış olabilir. Geri kalan parçaları sizi fazlasıyla memnun bırakacaktır.
Tamamdır teşekkürler.

Hocam size bir kaç sorum var attığım sistemde ki CORSAIR iCUE H170i ELITE LCD XT 420mm Siyah Sivi Islemci Sogutucusu | ITOPYA
Bu soğutucuyu ile psu değişmeli miyim sizce?

Hocam size bir kaç sorum var attığım sistemde ki CORSAIR iCUE H170i ELITE LCD XT 420mm Siyah Sivi Islemci Sogutucusu | ITOPYA
Değişeceksek onların yerine sizin attıklarınızı mı önerirsiniz yoksa başka bir öneriniz var mı ssd olarakta değişsem mi değişmesem mi gidip geliyorum.

Arkadaşlar bana olabilecek en iyi sistem lazım. Genel olarak oyun oynayacağım. Parçalar siyah renk olsun ve kasa her tarafı temperli camlı bir kasa olsun. Anakart Thunderbolt 4 veya USB 4 desteklerse çok iyi olur. Bir de monitör önerirseniz çok iyi olur. (en pahalı parçaları seçip formu bomboş mesajlarla doldurmayın bana en iyi sistem lazım en pahalısı değil.)

Kanka Max 800TL red switch mekanik klavye önerisinden 300k PC'ye nereden geldin aradaki bağlantıyı çözemedim.

Kanka Max 800TL red switch mekanik klavye önerisinden 300k PC'ye nereden geldin aradaki bağlantıyı çözemedim.
Konuyu normalde benim için açmıştı :D Ancak güzel bir üslupla açmadığı için ben başka bir konu açtım. Fakat bu konu daha çok görüldüğü için buradan devam ettik.

Benim konum da bu:Yüksek bütçeli sistem önerisi

Konuyu normalde benim için açmıştı :D ancak güzel bir üslupla açmadığı için ben başka bir konu açtım. Fakat bu konu daha çok görüldüğü için buradan devam ettik.

Kanka sende Max 50k sistemden 300k PC'ye geçmişsin hayırlı olsun şimdiden.

Konuyu normalde benim için açmıştı :D ancak güzel bir üslupla açmadığı için ben başka bir konu açtım. Fakat bu konu daha çok görüldüğü için buradan devam ettik.

Bu konuda bir sistem atılmış güzel gözüküyor.

Değişeceksek onların yerine sizin attıklarınızı mı önerirsiniz yoksa başka bir öneriniz var mı ssd olarakta değişsem mi değişmesem mi gidip geliyorum.
Yani yerinizde olsam kendim hepsini farklı yerlerden alırdım. Sebebi ise, hepsini aynı yerden aldığınızda fiyatı biraz pahalı olabiliyor.
Attığınız SSD gerçekten güzel duruyor ama biraz fazla gibi bilemedim, siz bilirsiniz yine de.
Ayrıca, önerisini yaptığım sisteme farklı bir anakart daha ekleyeceğim, bütçe konusunda sıkıntı yoksa onu almanızı öneririm. X870e Daha performanslıdır B850'ye göre.
Paylaştığınız sıvı soğutucu hakkında bilgim olmadığı için yorum olumlu veya olumsuz yapamayacağım.
PSU ise gerçekten şuan için 1500W baya fazla bir değer. Bütçeden yana sıkıntınız yoksa alın yine de ama Corsair PSU'lar da cızırtı sesi yaygın diye duydum. Yeni modellerde de bu sorun devam ediyormu bilgim yoktur.

@Dante Zoldyck
Ayrıca şunuda ekleyeyim, ille de benim paylaştığım sistemi alın diye bir şey de demiyorum, bildiğim kadarıyla öneri yaptım. Diğer arkadaşların verdiği öneriler ile karşılaştırarak ortak bir karar alın. Yanlış anlaşılmasın, ben kendi topladığım sistem hakkında kusursuz demiyorum asla.

Bu arada sadece kasa 300k olacak yani daha iyisi varsa o da olur.

Hocam bu kadar geniş bütçeyle hazır sistem almanızı tavsiye etmem en mantıklısı almayacak olsanız bile bir vatan bayii olur ya da ütopya olur... Bilindik markaların mağazalarına gidip oradaki kişilere istediğiniz sistemi anlatırsanız size parça önerimi yapacaklardir hem yanınızda bir bilirkişi aracılığıyla seçim yapmış olursunuz hem de alicaginiz parçaların tam olarak ne olduğunu, nasıl olduğunu, bir sorun çıkarır mı çıkarırsa nasıl bir problem yarata bileceğini kısaca bütün artılarını eksilerini öğrenmiş olursunuz. Bunları not alıp daha sonra da parçaları internetden sipariş edip istediğiniz sistemi dizmiş olursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı