Dante Zoldyck
Decapat
Daha fazla
Açık konuşmak gerekirse, paylaştığım sistem ile 4K grafiklerde akıcı bir şekilde oynayamayacağınız hiç bir oyun yoktur. Durum böyleyken üzerine 100.000₺ daha eklemenin bir anlamı yoktur bence.
Tamamdır teşekkürler.Açık konuşmak gerekirse, paylaştığım sistem ile 4K grafiklerde akıcı bir şekilde oynayamayacağınız hiç bir oyun yoktur. Durum böyleyken üzerine 100.000₺ daha eklemenin bir anlamı yoktur bence.
Yayın ile de ilgilenecekseniz ram ve ssd de bir artış olabilir. Geri kalan parçaları sizi fazlasıyla memnun bırakacaktır.
Hocam size bir kaç sorum var attığım sistemde ki CORSAIR iCUE H170i ELITE LCD XT 420mm Siyah Sivi Islemci Sogutucusu | ITOPYAAçık konuşmak gerekirse, paylaştığım sistem ile 4K grafiklerde akıcı bir şekilde oynayamayacağınız hiç bir oyun yoktur. Durum böyleyken üzerine 100.000₺ daha eklemenin bir anlamı yoktur bence.
Yayın ile de ilgilenecekseniz ram ve ssd de bir artış olabilir. Geri kalan parçaları sizi fazlasıyla memnun bırakacaktır.
Değişeceksek onların yerine sizin attıklarınızı mı önerirsiniz yoksa başka bir öneriniz var mı ssd olarakta değişsem mi değişmesem mi gidip geliyorum.Hocam size bir kaç sorum var attığım sistemde ki CORSAIR iCUE H170i ELITE LCD XT 420mm Siyah Sivi Islemci Sogutucusu | ITOPYA
Bu soğutucuyu ile psu değişmeli miyim sizce?
Arkadaşlar bana olabilecek en iyi sistem lazım. Genel olarak oyun oynayacağım. Parçalar siyah renk olsun ve kasa her tarafı temperli camlı bir kasa olsun. Anakart Thunderbolt 4 veya USB 4 desteklerse çok iyi olur. Bir de monitör önerirseniz çok iyi olur. (en pahalı parçaları seçip formu bomboş mesajlarla doldurmayın bana en iyi sistem lazım en pahalısı değil.)
Konuyu normalde benim için açmıştıKanka Max 800TL red switch mekanik klavye önerisinden 300k PC'ye nereden geldin aradaki bağlantıyı çözemedim.
Benim konum da bu:Yüksek bütçeli sistem önerisiKanka Max 800TL red switch mekanik klavye önerisinden 300k PC'ye nereden geldin aradaki bağlantıyı çözemedim.
Konuyu normalde benim için açmıştıancak güzel bir üslupla açmadığı için ben başka bir konu açtım. Fakat bu konu daha çok görüldüğü için buradan devam ettik.
Benim konum da bu:Yüksek bütçeli sistem önerisi
Konuyu normalde benim için açmıştıancak güzel bir üslupla açmadığı için ben başka bir konu açtım. Fakat bu konu daha çok görüldüğü için buradan devam ettik.
Benim konum da bu:Yüksek bütçeli sistem önerisi
Yani yerinizde olsam kendim hepsini farklı yerlerden alırdım. Sebebi ise, hepsini aynı yerden aldığınızda fiyatı biraz pahalı olabiliyor.Hocam size bir kaç sorum var attığım sistemde ki CORSAIR iCUE H170i ELITE LCD XT 420mm Siyah Sivi Islemci Sogutucusu | ITOPYA
Bu soğutucuyu ile psu değişmeli miyim sizce?
Değişeceksek onların yerine sizin attıklarınızı mı önerirsiniz yoksa başka bir öneriniz var mı ssd olarakta değişsem mi değişmesem mi gidip geliyorum.
Bu arada sadece kasa 300k olacak yani daha iyisi varsa o da olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.