300-350₺ kulaklık önerisi

Lydian

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2019
Mesajlar
189
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Editör, Asistan
Hem oyunlarda hem de elektro gitar çalışırken beni üzmeyecek bir kulaklık önerir misiniz? Şu an kullandığım kulaklık Logitech G230, bu kulaklığı 4 sene kadar kullandım çok memnundum fakat kablosu bozuldu, artık sol taraftan ses bir geliyor bir gidiyor. Allaha emanet. Hatta hiç yok arada bir geliyor, kablo biraz oynayınca tam ayarını da bulamadım ama yine de iyi dayandı diyebilirim. Şunu almayı planlıyordum;
Hem bütçeme göre hem mikrofonu güzel hem ses kalitesi güzelmiş. En azından incelemelerde öyle diyorlar, ne kadar doğru bilmiyorum. Ben hem müzik yapacağım, vokal kayıtları olsun elektro gitar çalmak olsun malum amfi ile çalışınca komşular şikayete geliyorlar. Hem de oyun oynarken kullanabileceğim kaliteli bir kulaklık önerebilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
300 TL'ye Kulaklık alıp da, fiyatı ve kalitesi ne olursa olsun Rampage'e para vermek bence saçmalık. O fiyata daha iyi kulaklıklar illa ki mevcuttur. Biraz araştırmayla daha iyi kulaklıklar bulabileceğini düşünüyorum.
 
Amazon'dan alma şansın varsa Corsair HS60 önerebilirim. Kargo vergiler dahil 64 dolara geliyor. Aynı üründen bende sipariş verdim henüz elime geçmedi ama kullanıcı yorumları ve incelemeleri olumlu. 350 TL bandında alınabilecek en iyi kulaklık bence.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı