300-350 TL'ye ne alınır?

Bende çok nadiren tıs sesi geliyor oda Instagram'da falan.

Bir şey izlerkende aynı ses geliyor mu?
Geliyorsa da videonun sesi varken duymuyorum. Mesela WhatsAppta birine bişey yazdım gönderdikten sonra 2-3 saniye yaptı. Saçma yani. Bir de arkadaşla oyun oynuyoruz 2:40 saat telefonda konuştum %50 şarjı gitti sadece. Çok iyi.

Bende çok nadiren tıs sesi geliyor oda Instagram'da falan.

Bir şey izlerkende aynı ses geliyor mu?
Hocam bir de şu şekilde kulaklıklar mavi yanınca tam dolu mu oluyor? Yoksa şarj oluyor demek mi?

Dosya Ekleri

• IMG20220819193306.jpg
    IMG20220819193306.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Geliyorsa da videonun sesi varken duymuyorum. Mesela WhatsApp'ta birine bir şey yazdım gönderdikten sonra 2-3 saniye yaptı. Saçma yani. Bir de arkadaşla oyun oynuyoruz 2:40 saat telefonda konuştum %50 şarjı gitti sadece. Çok iyi.

Hocam bir de şu şekilde kulaklıklar mavi yanınca tam dolu mu oluyor? Yoksa şarj oluyor demek mi?

Kırmızı şarj oluyor mavi dolu demek zaten mavi olduktan bir süre sonra kendisi kapanıyor aklınızda bulunsun kutunun şarjı biraz hızlı bitebiliyor ama kulaklıkların üstüne 3 sn basılı tutsanızda geri açılıyor o tıs sesi sadece bu kulaklığa özgü değil zaten 5 sn kadar sonra kendisi gidiyor Enes özen her kulaklıkta test ediyordu tıs sesini bayağı bir kulaklıkta da oluyordu yani dert etmeye gerek yok bu arada siyah rengide çok güzelmiş onu fark ettim hayırlı olsun.

Kırmızı şarj oluyor mavi dolu demek zaten mavi olduktan bir süre sonra kendisi kapanıyor aklınızda bulunsun kutunun şarjı biraz hızlı bitebiliyor ama kulaklıkların üstüne 3 sn basılı tutsanızda geri açılıyor o tıs sesi sadece bu kulaklığa özgü değil zaten 5 sn kadar sonra kendisi gidiyor Enes özen her kulaklıkta test ediyordu tıs sesini bayağı bir kulaklıkta da oluyordu yani dert etmeye gerek yok bu arada siyah rengide çok güzelmiş onu fark ettim hayırlı olsun.
Teşekkür ederim sağolun.

Hocam bir de siz ürünü hiç ıslak mendille sildiniz mi? Sildiyseniz mendiliniz alkollü müydü? Trendyolda bir yorum okumuştum alkollü ıslak mendille silindiği de rengi atıyormuş sanırım?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim sağ olun.

Hocam bir de siz ürünü hiç ıslak mendille sildiniz mi? Sildiyseniz mendiliniz alkollü müydü? Trendyol'da bir yorum okumuştum alkollü ıslak mendille silindiği de rengi atıyormuş sanırım?

Olabilir ama ben normal BİM'in mendiliyle siliyorum yüksek ihtimalle alkollüdür ama mendil aşırı ıslak değilse sıkıntı olmaz ama temizlerken dikkat etin ızgarası yerinden çıkmasın başka bir kulalıkta yaşamıştım mendili bastırdım diye ızgarası çıkmıştı yani nazik olmak önemli ama hiç rengi atmadı belki de beyazdır diye.

Benim cihazımda olmuyor ama bunlar seri üretim ürünler olduğu için her ürün de olmayacak diye bir şey yok.
Dostum senin kulaklığın rengi neydi?

Dostum senin kulaklığın rengi neydi?
Hocam sizinki siyahtı yukarıdan baktım. Siz hiç ıslak mendille sildiniz mi sildiyseniz mendiliniz alkollü müydü? Trendyolda bir yorum okumuştum alkollü ıslak mendille silindiğinde rengi atıyormuş sanırım. Doğru mudur?

Olabilir ama ben normal BİM'in mendiliyle siliyorum yüksek ihtimalle alkollüdür ama mendil aşırı ıslak değilse sıkıntı olmaz ama temizlerken dikkat etin ızgarası yerinden çıkmasın başka bir kulalıkta yaşamıştım mendili bastırdım diye ızgarası çıkmıştı yani nazik olmak önemli ama hiç rengi atmadı belki de beyazdır diye.
Hocam bir de şunu farkettim kulaklıklarda sağ kulaklığa göre sol kulaklık biraz daha çok ses veriyor gibi siz de hissediyor musunuz? Acaba ürünümde sorun mu var diye düşündürtmedi değil. Atıyorum 50 ses seviyesinde sol 10 desibel ses veriyorsa sağ 8 desibel veriyor gibi çok dikkat edince hissediyorsunuz. Sorun değil benim için ama sadece benim ürünüm mü böyle düşündürüyor insanı. @tberke hocam siz de bakarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı