300-400 TL 2. El CS:GO ve LOL İçin Sistem Toplama

Fearoot88

Kilopat
Selamun aleykum. En fazla 400 TL bütçem var maalesef, hadi zorlasam 450. 2. el nereden bulabilirim? Sadece kasa, CS:GO veya LOL oynatan orta seviyeli bir kasa.

Giriş seviyesi veya daha altı bulabilirsiniz yani standart internet kafe cihazları orta segment bir cihaz o fiyata mümkün olacagını sanmıyorum.

Kargoyla gonderirmi
dostum iletişime geç gönderir r7 250 giriş seviyesi olarak bence gayet tatmin edici bir kart. bu bilgisayar ile GTA V için 720P de High ayarlarda 30-50 sularında FPS alabilirsin. onun dışında espor oyunları zaten klasik LoL'ü very highda oynarsın merak etme 60 FPS üstü.
Selamun aleykum. En fazla 400 TL bütçem var maalesef, hadi zorlasam 450. 2. el nereden bulabilirim? Sadece kasa, CS:GO veya LOL oynatan orta seviyeli bir kasa.
Bide 5460 overclock ile baya sağlam bir işlemci oluyor. Arkadaş overclock yapmış mı bilmiyorum ama imkan bulursan %100 overclock yap. İşte o zaman tadından yenmez. Bide alınca macununu falan kendin yenile olmadı internet kafede yenilet ve fön makinesini soğuk ayarda bi içini iyice temizle. Özellikle fanları falan. Nolur nolmaz :)

Dostum sistem giriş seviyesi. Olmadı Q serisi bir işlemci alır. Kaç lira sanki başımıza.

Ben Xeon hakkındaki tecrübelerimi aktardım. Alıp almamak arkadaşa kalmış. İndirim talebinde bulunup en azından 400 TL'ye getirebilirse fena olmaz. Core 2 Quadlar 50-150 TL aralığında geziyor zamanının kralı tabiriyle.

Ben Xeon hakkındaki tecrübelerimi aktardım. Alıp almamak arkadaşa kalmış. İndirim talebinde bulunup en azından 400 TL'ye getirebilirse fena olmaz. Core 2 Quadlar 50-150 TL aralığında geziyor zamanının kralı tabiriyle.
Bence 1 yıl idare etse ufak upgradeler yapılabilir , üstüne alınadabilir , neden olmasın , günümüzde hala çok Xeon serisi ile pc toplanıyor. Dolar kuru sağolsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı