300-400 TL kulak içi kulaklık önerisi

mazor

Hectopat
Katılım
10 Mart 2019
Mesajlar
25
Yer
Giresun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Student
Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 300-400 TL kulaklıkta aradığım özellikler: Güzel bass vurması, dışarı pek ses vermemesi, en önemlisi de sağlam olması.
 
Keşke biraz detay verseydin. Wireless, Renk gibi.
Ben yine de birkaç çeşit paylaşıyorum;

1- Sennheiser CX 300S (399.01 TL) [Kalite]
2- JBL E25BT Wireless (394,95 TL) [Wireless]
3- Kz AS06 3BA (299,90 TL) [BASS] *Edit: Kulaklık kendi sitesinde 249,90 TL.
4- Pioneer SE CL522 R (139,00 TL) [F/P]

Aralarından Pioneer olanı kullanıyorum, tizleri çok başarılı, zaten Pioneer bu konuda kendini kanıtlamış bir marka, hepsini gönül rahatlığıyla öneririm. Siz hangi türde istiyorsanız alabilirsiniz, şimdiden hayırlı olsun.
 
Son düzenleme:
Hocam ben geçen hafta Sharkoon B1 aldım ses kalitesinden çok memnun kaldım tavsiye ederim çok saf ve temiz ses veriyor açıkcası apex m400 mekanik klavye kullanıyorum eski çin malı kulaklıgımda çok rahat klavye sesini duyuyordum bunda duymuyorum diyebileceğim kadar çok azaldı üstelik yanında çok kaliteli bir çantayla geliyor çokta rahat Corsair HS50'yle bunun arasında kaldım ama aldığıma hiç pişman değilim uzatma kablosuyla 2.5 cm kablo uzunlugu oluyor ve örgülü kablo


Eki Görüntüle 471181
Kulak içi kulaklık denmiş.
 
Sony xb70ap yi öneririm. Muazzam ses kalitesi var. Kulağa çok iyi oturuyor. Tek sıkıntısı kablosu biraz ince. Ama 4 senedir kullanıyorum o ayrı
 
Sennheiser cx 200 hem uygun fiyatlı hemde iş gören bir kulaklık tavsiye ederim


Ben de bunu kullanıyorum baya memnunum. Evde Sennheiser gsp300 kullanıyorum çok bir fark göremiyorum aralarında. 7.1 ses dışında.
 
Başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 300-400 TL kulaklıkta aradığım özellikler: Güzel bass vurması, dışarı pek ses vermemesi, en önemlisi de sağlam olması.
Kulak içi kulaklıklar sağlığa çok zararlı o kadar bütçe varken kulaküstü almanı öneririm.
 
kulakiçi kulaklıkların zararlı olduğunu biliyorum, kulakiçi kulaklığı sadece dışarıda kullanacağım kaba görünsün istemiyorum rengi gümüş siyah olabilir pek farketmez normal zamanda corsair hs60 kullanıyorum dediğim gibi bass'ı iyi vursun istiyorum
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı