300-750 TL Kulaklık Tavsiyesi

Se-lo

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2017
Mesajlar
230
Çözümler
1
Yer
Yenimahalle-ANKARA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
7.1 olursa güzel olur, telefondan müzik dinlemek, konuşma dinlemek, bilgisayardan oyun oynamak, film izlemek, Discord'dan muhabbet etmek vs. için kullanacağım. Telefonum HTC (yani ses kartı kaliteli), anakartım da Gigabyte B450 Aorus Pro (özellikle ses kartı için tercih ettiğim bir anakart). Bir sorum var o da USB bağlantılı kulaklık kullanırsam anakartımdaki ses kartı bir işe yaramayacak mı? Eğer öyleyse kendi ses kartıyla gelen kulaklıklara para ödemeye gerek yok.
 
Belirttiğiniz özelliklere uyan en kaliteli kulaklık Cloud Alpha, sizin için tek eksisi 7.1 olur ancak şunu bilin ki sanal 7.1 çok da bir işe yaramıyor, ses kasmak konusunda çok bir fark yaratmaz.
 
asıl amacım ses kasmak değil, 7.1 eğer müziklerde konuşmalarda vs. işe yaramıyorsa o zaman ihtiyacım yoktur. Benim için rahat olsun ve sesi olabildiğince berrak olsun.
 
Şiddetle MH752 modelimizi öneririm. Bilgisayarda ses kartı ile, telefonda 3.5 mm jackı ile kullanabilirsiniz. Mikrofon çıkartılabilir yani telefonda mikrofonsuz kullanabilirsiniz. Mikrofonu taktığınızda telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Ayrıca dış kullanım için şık bir model. Bütçe sorunu var ise MH751 modelimizi de alabilirsiniz.

 
asıl amacım ses kasmak değil, 7.1 eğer müziklerde konuşmalarda vs. işe yaramıyorsa o zaman ihtiyacım yoktur. Benim için rahat olsun ve sesi olabildiğince berrak olsun.
Tavsiyem MH751 ya da Cloud Alpha almanız ancak şunu söyleyeyim ki alphanın çift oda teknolojisi ve 50mm sürücüleri oldukça yüksek performans verir.
 
Hepsi Burada üzerinden 800 TL'ye Cloud Flight alabilirsiniz kablosuz kulaklık ve 800 bandındaki kulaklıklardaki ses kalitesinden bir tık daha üstündür.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı