300₺ Fare Önerisi

Yandaki ağırlık kısmını bir kere ayarlarsınız. Sonradan sürekli açıp kapatmaya gerek kalmaz. Bu sayede de yan kapakları az kullanırsın yani yalama olma, çıkartılıp takılan kısmın gevşemesi gibi sorunlar olmaz. Fakat her rival 600ün yan kapağı öyle değil. Forumda kullanan birisi vardı. Ve böyle olmadığını söylüyor. Çok sorunlu değil yani. Alınabilir.
Mesele yan kapak açılması değil yan kapağın derisinin zamanla yapışkanı erimesi ve derinin yerinden kalkıp o yapışkanın eline bulaşması.Sorunun çözümü olarak evimde bulunan slikon yapıştırıcıyı sürdüm şuanlık idare ediyor.

Mesele yan kapak açılması değil yan kapağın derisinin zamanla yapışkanı erimesi ve derinin yerinden kalkıp o yapışkanın eline bulaşması.Sorunun çözümü olarak evimde bulunan slikon yapıştırıcıyı sürdüm şuanlık idare ediyor.
Eliniz terler mi mouse kullanırken peki?

Mesele terleme olayı değil, terlemiyorda zaten olay kronik bir sorun

İnşallah yarın İzmir'e gidip deneyeceğim tüm modelleri. Özellikle Rival 600 ve G402'yi. Yazılım desteği olarak hangisi daha iyi peki ? Özelleştirme bakımından hangisi daha iyi ?
G402 logitech gaming software programı ile rival 600 steelseries engine 3 ile kontrol edilebiliyor. İkisinin de programı var. Ama hangisi daha iyi bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı