300₺ Gamepad Önerisi

Enss755

Hectopat
Arkadaşlarla FIFA filan oynamalık bizi 1-2 hafta götürecek gamepad arıyorum. İnternetteki çakma Xbox kolları veya Teknosa'daki ucuz kollar nasıldır?
İkinci el önermeyin.

Bilgisayara kablo ile mi bağlayacaksınız yoksa PS'yemi

Bundan alabilirsiniz ikili set halinde.

Arkadaşlarla FIFA filan oynamalık bizi 1-2 hafta götürecek gamepad arıyorum. İnternetteki çakma Xbox kolları veya Teknosa'daki ucuz kollar nasıldır?
İkinci el önermeyin.

Zaten o fiyata asla orijinal gamepad bulamazsınız. İnterrnetteki çakma kolların belli bir seviyesi iyidir. Zaten 1-2 hafta oynamalık istiyorsunuz o yüzden düzgün çalışan bir şey almanız yeterli.

Bilgisayara kablo ile mi bağlayacaksınız yoksa PS'yemi

Bundan alabilirsiniz ikili set halinde.

Zaten o fiyata asla orijinal gamepad bulamazsınız. İnterrnetteki çakma kolların belli bir seviyesi iyidir. Zaten 1-2 hafta oynamalık istiyorsunuz o yüzden düzgün çalışan bir şey almanız yeterli.
Kablo ile pcye bağlayacağım. Arkadaşta Xbox. Series x kolu var zaten o yüzden 1 tane alacağım.

Tamamdır, size attığımı alabilirsiniz. Biri bozulursa diğerini kullanırsınız. İkili geliyor ve kullanımınız için yeterli olur diye düşünüyorum.
Siz kullanıyor musunuz hocam?
Teknosadaki en azından adı sanı bir kez bile duyulmuş olan 300 tl lik gamepadler daha mantıklı değil mi?
180 tl olması çok dandik gibi geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı