Arkadaşlarla FIFA filan oynamalık bizi 1-2 hafta götürecek gamepad arıyorum. İnternetteki çakma Xbox kolları veya Teknosa'daki ucuz kollar nasıldır?
İkinci el önermeyin.
Kablo ile pcye bağlayacağım. Arkadaşta Xbox. Series x kolu var zaten o yüzden 1 tane alacağım.Bilgisayara kablo ile mi bağlayacaksınız yoksa PS'yemi
![]()
Zineets 2
Zineets 2'li Paket Ps2 Ps3 Ps4 Pc Uyumlu Oyun Kolu Usb KabloluJoystick Playstation Bilgisayar Analog Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bundan alabilirsiniz ikili set halinde.
Zaten o fiyata asla orijinal gamepad bulamazsınız. İnterrnetteki çakma kolların belli bir seviyesi iyidir. Zaten 1-2 hafta oynamalık istiyorsunuz o yüzden düzgün çalışan bir şey almanız yeterli.
Kablo ile PC'ye bağlayacağım. Arkadaşta Xbox. Series X kolu var zaten o yüzden 1 tane alacağım.
Arkadaşlarla FIFA filan oynamalık bizi 1-2 hafta götürecek gamepad arıyorum. İnternetteki çakma Xbox kolları veya Teknosa'daki ucuz kollar nasıldır?
İkinci el önermeyin.
Siz kullanıyor musunuz hocam?Tamamdır, size attığımı alabilirsiniz. Biri bozulursa diğerini kullanırsınız. İkili geliyor ve kullanımınız için yeterli olur diye düşünüyorum.
Teknosadakileri almanız daha mantıklı olur.Siz kullanıyor musunuz hocam?
Teknosadaki en azından adı sanı bir kez bile duyulmuş olan 300 tl lik gamepadler daha mantıklı değil mi?
180 tl olması çok dandik gibi geldi.
Teşekkür ederim.Teknosadakileri almanız daha mantıklı olur.
Ben kullanmıyorum
Teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.