300 TL Bluetooth kulaklık önerisi

Bu olabilir:

Biraz fazlasına bunlar var:
 
Akakçe'den baktım şimdi de, başka firmalarda daha ucuz. En ucuz 389 eğer 90TL eklemek isterseniz.

Fiyatı arttırmaya değer mi? Çevremde kullanan iki kişi var. Müzik için kullanımda güzelmiş. Konuşma için tavsiye etmiyorlar sadece.


Bayan arkadaş kullanacak, pek onun tarzı değil bu.

Bu olabilir:

Biraz fazlasına bunlar var:

Sizin öneriniz nedir? Zamanında QCY kullandım malzeme kalitesi hoşuma gitmedi. Eğer kullandıysanız şimdikilerin malzeme kalitesi nasıl?
 
Merhaba; QCY T17 modelini kullanmıştım ve memnun kalmıştım, internette de ortalama 250TL civarında satılıyor. A101'den 200TL'ye almıştım sık sık gelen bir model tavsiye edebilirim.
 
Merhaba malzeme kalitesi nasıl?

Kullanıyor musunuz cihazı?

Merhaba; evet halen kullanmaktayim malzeme kalitesi ortalamanın bir tık üstü diyebilirim kalitesiz değil. Kulaklıklar küçük ve kulağa tam oturuyor (benim için) şarj kutusu ise mat yapıda parlak olmadığı için çizilme fazla yapmıyor ve küçük olduğu için cebinize falan rahatlıkla sığabilir. Ben almadan önce YouTube'dan bir video izlemiştim link bırakayım size yardımcı olur bence şu anlık sıkıntı yok yani malzeme kalitesi 200TL'ye göre gayet iyi diyebilirim. Bazılarında ses azalması oluyor QCY modellerinde benim önceki QCY T7 modelinde olmuştu ama bunda herhangi bir sorun olmadı.
Önerdiğim video link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı