300 TL F/P klavye önerisi

Bütçe
300

Ponçik23

Hectopat
Katılım
11 Kasım 2019
Mesajlar
57
300 TL'ye kadar alabileceğim en iyi mekanik klavyeyi almak istiyorum. Oyun oynuyorum istediğim çok çeşit RGB'si ve renkleri çok canlı olması ayrıca bilek desteği olursa iyi olur. Bu özelliklerdeki klavyeleri atarsanız sevinirim.
 
Hocam herkes Gamepower'dan uzak dur diyor nedendir acaba ve herkes Redragon öneriyor nasıl bir marka hiç duymadım sağlam mıdır?
Gamepower Çin'de üretilen logosuz ürünlere marka bastığı için. Rampage de aynı şekilde. Redragon büyük mağazalarda göreceğiniz markalardan biri. Razer'in, Steelseries'in olduğu yerde olan bir marka. K553 modelini ben kullanıyorum, tavsiye ederim. F/P
 
Gamepower Çin'de üretilen logosuz ürünlere marka bastığı için. Rampage de aynı şekilde. Redragon büyük mağazalarda göreceğiniz markalardan biri. Razer'in, SteelSeries'in olduğu yerde olan bir marka. K553 modelini ben kullanıyorum, tavsiye ederim. F/P

Peki Redragon'dan başka marka yok mudur hocam? Sağlam güvenebileceğimiz.
 
Yani hocam pek bilemedim ama bu dediğiniz markaların incelemeleride çok az kanalda var çok kararsızım 300-500 TL bandında alabileceğim en iyi ve en sağlam almak istiyorum buna dayanarak başka önerebileceğiniz klavyeler var mıdır acaba rica etsem?
Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum😁
500'e kadar önerebileceğim başka yok fakat 600'de Asus, Logitech gibi alternatifler çoğalıyor. Ki bence 600 verilmez bir klavyeye.
 
500'e kadar önerebileceğim başka yok fakat 600'de ASUS, Logitech gibi alternatifler çoğalıyor. Ki bence 600 verilmez bir klavyeye.

Yani demek istediğim Redragon Gamenote gibi markalar kafama yattı fakat diğer sağlam değil dediğiniz markalar kadar iyi ışıklandırma bilek desteği her tuşa ayrı renk atama gibi özellikleri var mıdır acaba internette detaylı bulamadım.
 

Geri
Yukarı