300 TL fare önerisi

• Konuyu başlatan xbea
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 5.375
Makaleler
1
Merhabalar. Aşağıda linkleri bulunan farelere ek olarak SteelSeries Rival 3 fare (evet, BİM'de olan) dahil. Sizce aralarında en iyi olan ve en uzun ömrü sunacak fare hangisidir? Nedenlerini belirterek söylerseniz çok sevinirim 😊.

1-) Logitech G203 Lightsync Siyah 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

2-) Logitech Prodigy G203 910-004845 Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

3-) Logitech G300S 910-004346 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

4-) Asus ROG Strix Impact II Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bu arada sınır bütçem 300 TL. Yani 250-260 TL aşmazsa çok hoş olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
G300 s uzun kullanımda sağ ve soldaki siyah plastikimsi şey aşınmaya başlıyor. Ve nadir olarak kablo temazssılık raslana biliyor ama internetten G300S kablosu sipariş ederek bu sorunu çözebilirsiniz ve çift tıklama sorunuda olabiliyor uzun vadede.

Hocam bütçe ne yazık ki sınır benim için. Hatta zorlanmış hali 300 TL. Yoksa ideal 200-230TL param var. Öneriniz için teşekkürler fakat G203'ün bana iyi-kötü yanlarını söyleyebilir misiniz? G300S anladım neden kötü olduğunu.
G300S'i eleyin. Kronik sorunlu. BİM'e Rival 3 gelecek. Onu almanızı öneririm. Alternatif;
Hocam G203, Rival 3 ve bu önerdiğiniz fareler arasından hangisi daha iyi ve nedenleri olacak şekilde açıklar mısınız?
Eliniz büyükse Rival 3 almayın onun dışında Rival 3 iyi bir seçim olur 2.eli 270-300 olan bir mouse sıfırı 220TL'ye harika.
Anladım hocam. Peki Rival 3 sizce beni 2-3 yıl idare eder mi? Bir de Rival 3'ü özel kılan şey ne söyler misiniz? Yani onu diğerlerinden üstün kılan şey ne?

Rival 3 en iyisi. Sensörü ve skatezleri daha iyi. Ondan sonraki en iyi fare ise Trust GXT 900 Qudos. PMW 3360 sensörünü kullanıyor Trust olan. Bu bütçede çok iyi sensörü var. En son ise G203 Lightsync. Sensörü fiyatına göre güzel. Yazılımı var. Burada incelemesi mevcut;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rival 3 en iyisi. Sensörü ve skatezleri daha iyi. Ondan sonraki en iyi fare ise Trust GXT 900 Qudos. PMW 3360 sensörünü kullanıyor Trust olan. Bu bütçede çok iyi sensörü var. En son ise G203 Lightsync. Sensörü fiyatına göre güzel. Yazılımı var. Burada incelemesi mevcut;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım hocam. Çok teşekkür ederim. Hocam son olarak Asus ROG Strix İmpact 2 nasıl? Sadece merakımdan soruyorum.

İyidir. Sıralama olarak ise böyle;
Rival 3>Trust GXT 900 Qudos>Impact 2>G203.
Asus ROG Impact 2'nin sensörü PMW3327. Yani PMW3360'dan daha kötü sensör kullanıyor fakat Impact 2'de farenin switchlerini değiştirebiliyorsunuz.

İyidir. Sıralama olarak ise böyle;
Rival 3>Trust GXT 900 Qudos>Impact 2>G203.
Asus ROG Impact 2'nin sensörü PMW3327. Yani PMW3360'dan daha kötü sensör kullanıyor fakat Impact 2'de farenin switchlerini değiştirebiliyorsunuz.
Hocam sensör olayını anladım ancak switchlerini derken anlamadım? Kusura bakmayın yabancıyım bu konulara.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı