300 TL Fare Önerisi

serdar611

Megapat
Daha fazla  
Merhaba ben bir sistem toplayacağım, açıkcası oynadığım ve oynayacağım oyunlar yüksek gereksinimli oyunlar değil o nedenle sistem parçalarından biraz kısıp ekipmana yatırım yapmaya karar verdim. Alacağım mouse CS:GO için kullanılacaktır maksimum bütçem başlıkta.

Razer DeathAdder Elite 16.000 DPI Optik Gamer Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse (HX-MC001A/EE) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Zowie almak istiyorum ve ya SS Logitech g402 de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Glavie RGB,Cooler Master MasterMouse L veya Logitech G403 öneririm.
Yalnız ben 15 yaşındayım ve ellerim büyük değil ama aşırı derecede kalın parmaklarım var tutuş şeklimde claw ama claw kadar dik değil parmaklarım yani yarı claw denilebilir elime uygun oturur mu ?

Bütçede 100 TL ye kadar aşım olabilir.

Son olaraktan bu mouse makro olur mu ?
HyperX Pulsefire önerir misiniz ?

Merhaba ben bir sistem toplayacağım, açıkcası oynadığım ve oynayacağım oyunlar yüksek gereksinimli oyunlar değil o nedenle sistem parçalarından biraz kısıp ekipmana yatırım yapmaya karar verdim. Alacağım mouse CS:GO için kullanılacaktır maksimum bütçem başlıkta.

Razer DeathAdder Elite 16.000 DPI Optik Gamer Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

HyperX Pulsefire Fps 3200 Dpi Gaming Mouse (HX-MC001A/EE) Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Zowie almak istiyorum ve ya SS Logitech g402 de olabilir.

Razer Mamba Tournament Edition almanı öneririm . Razer Mamba Tournament Edition Mouse (22.0170) Fiyatı

Razer ürün alma çok çektim hem mamba'dan hemde kraken pro'dan ürünleri çok kaliteli switchleri cidden efsane ama çok çabuk arızalanıyor

Arkadaşlar almak üzereyim arasında kaldıklarım şu modeller:

1-)Razer Mamba
2-)Zowie ec2-a
3-)logitech g403
4-)Razer deathadder elite
5-)HyperX pulsefire
6-)Corsair Glavie RGB

Büyük ihtimal 2-5-6 şıklarından birini tercih edeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı