300 TL God of War'a verilir mi?

Usta sen çok yanlış anlamışsın beni. Ben hiçbir şey satın alınmasın demedim. Hiçbir oyun 300 TL etmez, hiçbir telefon 10.000 TL etmez, hiçbir televizyon 15.000 TL etmez. Bunların bu kadar etmeyeceğini hepimiz biliyoruz ama yine de satın alıyoruz. Konu sahibi de God of War'a 300 TL verilir mi diye sormuş ben ise verilmez dedim. 300 TL etmeyeceğini biliyoruz ama yine de veriyoruz.​
İşte ben de onu diyorum. Maalesef bulunduğumuz şartlar ortada. Hiçbir şeyin fiyatı ederinde değil fakat bir şekilde almak zorundayız. 100TL bile verilmeyecek ürünlere binlerce lira dökmek zorunda kalıyoruz. Bu yüzden konu sahibine değmez ama yapacak bir şeyimiz yok demek daha doğru olur bence.

Oyun oynamak dizi/film'den sonra en ucuz etkinlik. Bu etkinliğin fiyatı 300 TL olmamalı. Daha fazla uzatmak istemiyorum çünkü konu dışına ve siyasete kaçacak ama içimden geçenleri anlamışsındır diye umuyorum.
Ben zaten olmalı diye bir şey demedim. Kesinlikle olmamalı. Ama artık bu ülkede ucuza nefes almak kaldı sadece. Ona da yakında vergi gelir. Uzatmaya gerek yok. Rezil durumdayız sonuç olarak. İçine edip, bıraktılar ülkeyi. Gençler, 2023'te kendini gösterir umarım. Artık bu gidişe son verme zamanı geldi de geçti. Senin içinden geçenleri ben her gün bir konu altında bas bas bağırıyorum :) En çok söven benimdir.
 
Bence alma oynamışsın zaten. Onun yerine yeni çıkan oyunlara bak. Elden ring var mesela yakında çıkacak ona bakabilirsin gayet güzel oyun.
 
Ben konuya farklı bir boyut getirmek istiyorum. 33 yaşındayım. 15-16 yıldır oyun oynuyorum. Çocukluğumda korsan oynamak zorundaydım, bu alışkanlığım uzunca süre gitti. Son yıllarda ise sadece FIFA'ya para verdim. Sonra PUBG ile başlayan mutliplayer oyun serüvenim oldu. Kısa keseyim. Oyun oynuyorsan para vermenin daha doğru olduğu kanaatindeyim. Korsan kul hakkıdır. O yüzden fırsat kovalayıp aldım God of War'ı. İddia ediyorum PC'de oynadığım en iyi oyun. 300 verilir mi? Direk veremiyorsan bile taksitli yöntem bulup alabilirsin. Ya da 1-2 aya indirime girer o zaman al.
 

Geri
Yukarı