300 TL Klavye Önerisi

Makaleler
2
Yer
Liberty City
Maksimum 300 TL'ye kadar bir klavye istiyorum. RGB vesaire olması zorunlu değil. Ben bunu beğendim:

Daha iyileri varsa önerilerinizi almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maksimum 300 TL'ye kadar bir klavye istiyorum. RGB vesaire olması zorunlu değil. Ben bunu beğendim:

Daha iyileri varsa önerilerinizi almak isterim.

Rampage, Gamepower tarzı markalar merdiven altı ürünler yapan firmalardır, uzak durun. Bu bütcede maalesef kaliteli mekanik klavye bulunmuyor. Lakin parasını sonuna kadar hak eden membran klavyeler bulunuyor.
Logitech G213 Prodigy.
Cooler Master MK110.
HyperX alloy Core RGB
Bu üç klavyede sizi üzmez gayet kaliteli ürünlerdir.

Rampage, Gamepower tarzı markalar merdiven altı ürünler yapan firmalardır, uzak durun. Bu bütcede maalesef kaliteli mekanik klavye bulunmuyor. Lakin parasını sonuna kadar hak eden membran klavyeler bulunuyor.
Logitech G213 Prodigy.
Cooler Master MK110.
HyperX alloy Core RGB
Bu üç klavyede sizi üzmez gayet kaliteli ürünlerdir.
Mekanik olması zaten önemli değildi Alloy Core RGB'nin tasarımını sevdim ve almaya karar verdim. Ama hiçbir yerde stoğu kalmamış sadece Akakçe'de görünüyor. Akakçe'yi ucuzu bulmak için kullanırım ama alışveriş konusunda hiçbir şey söyleyemem. Güvenilir midir?

Mekanik olması zaten önemli değildi alloy Core RGB'nin tasarımını sevdim ve almaya karar verdim. Ama hiçbir yerde stoğu kalmamış sadece Akakçe'de görünüyor. Akakçe'yi ucuzu bulmak için kullanırım ama alışveriş konusunda hiçbir şey söyleyemem. Güvenilir midir?

.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı