300 TL klavye önerisi

Benim bir türlü içime sinmeyen bir klavye. Trust olması bile başlı başına sıkıntı.

CK350'de Outemu bulunurken Asus Cerberus Mech'de Kalih switchler bulunuyor. Aklınızda olsun @haidennn
 
Ck350 kullandım ilk günden rgb bozuldu ve mavi düğme kullanıyordum. Kesinlikle kafa şişiriyor inanılmaz gürültülü o yüzden alacaksanız kırmızı olanından alın.

Düzenleme:
Arkadaşın önerdiklerinden Cooler Master veya Kingston olandan alırdım. Özellikle Kingston daha dolu gözüküyor.
 
Eğer aceleniz yoksa ve ilerki zamanlarda 80 lira gibi bir fiyat koyarsınız Corsair K68 Red Ledi önerebilirim Switchi red cherry yani en iyi red switch olarak geçiyor ama şuanki fiyatı 600 lira ben indirimde 380e almıştım şuanki dolara filan bakacaksak düşmesi zaman alır bu yüzden ön sayfada belirtilen klavyelere bakabilirsin ama zamanın dar değilse bunu öneririm.
 
Galiba fikrimi değiştirebilirim :D ASUS Cerberus mech almayı düşünüyorum. Outemu Switch pek içime sinmedi. Galiba çinlilerle ilgili fobim var :D ASUS Cerberus mech kaihua Switch olduğu için şimdi onu aklıma koydum.
 
Outemu ancak Cooler Master markasından bahsediyoruz. Rampage, Gamepower, JD gibi markaların klavyelerine kıyasla daha kaliteli switchler olacağı aşikar. Ama Cerberus Mech hakkında pek bir bilgim olmadığından yorum yapmayacağım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı