300 TL Klavye Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4060
CPU: Ryzen 7 7735HS
RAM: 24GB 4800 MHz DDR5
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci
300 TL bütçe ile nasıl bir klavye alınabilir?

Aklımda Logitech G213 Prodigy var ama nasıldır bu?

Mekanik değil o, eğer mekanik istiyorsanız daha alt segment markalara bakmalısın.
Evet mekanik olmadığını biliyorum. Membran bir klavye ama alt segment mekanik klavyelerde olmayan bir çok özelliğe sahip. Su geçirmeme, multimedya kontrolcüsü, yazılım desteği, ayarlanabilir tuş renkleri gibi sebepler yüzünden çok cazip geldi.

Evet mekanik olmadığını biliyorum. Membran bir klavye ama alt segment mekanik klavyelerde olmayan bir çok özelliğe sahip. Su geçirmeme, multimedya kontrolcüsü, yazılım desteği, ayarlanabilir tuş renkleri gibi sebepler yüzünden çok cazip geldi.
Bu özelliklerin bir kaçı Bloody modellerinde de var ben B328 kullanıyordum bundan önce, 8 tuş mekanikti ve su geçirmiyordu. Yazılımı kötüydü ışıklandırma 3 renkti ama güzel üründü kaliteliydi. Bakabilirsiniz o yüzden Bloody modellerine.

Bu özelliklerin bir kaçı Bloody modellerinde de var ben B328 kullanıyordum bundan önce, 8 tuş mekanikti ve su geçirmiyordu. Yazılımı kötüydü ışıklandırma 3 renkti ama güzel üründü kaliteliydi. Bakabilirsiniz o yüzden Bloody modellerine.
Bilek desteği biraz küçük gibi ama teşekkür ederim.

Bilek desteği biraz küçük gibi ama teşekkür ederim.
Ben uzun saatler kullandım hiç eksiklik hissetmedim, bilek desteğini kendinizde yapabilirsiniz önemli olan klavyenin rahatlığı. Aklınızda bulunsun Bloody de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı