300 TL Mekanik Klavye Önerisi

Videoyu 2 dakika daha izle bu yazdığın şey de anlatılıyor. K68 iyi bir seçim tabii eğer tek renk sıkıntı olmayacaksa konu sahibi için.
 
Kalitesini bilemem kullanmadım ama bu klavyenin hangi switchi kullandığı bile belli değil sitesinde teknik özelliklerde falan hiç belirtilmemiş

Ayrıca Rampage, Everest gibi markalar düşük fiyatta birazcık işine yarar kısa kullanımda bu kadar parası olan bir insan kaliteli markalara yönelmeli.
 
Trust GXT 890 ile CK350 aynı switch markasını kullanıyor.
İkisi de Outemu kullanıyor fakat CM'de kullanılan özel üretim. Normalinde 5ms tepki süresi varken CM'de kullanılanlarda bu 1ms, ayrıca CM de test edip kalitesini onayladı. Fakat bu da Trust'un kötü olduğu anlamına gelmez. Bu fiyata mekanik klavye almak varken gidip yarı mekanik veya membrane klavyelere para verilmez. İlla daha kaliteli olsun deniyorsa da sizin de dediğiniz gibi biraz sabredip bütçeyi arttırarak 400₺'ye K68 Red veya 500₺'ye K68 RGB alınabilir. Işık önemli değilse de 225₺'ye Force K83 alınabilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı