300 TL mouse ve klavye önerisi

odell

Kilopat
Makaleler
1
Herkese selamlar,

Tuşları sessiz, ufak boyutlu fakat multimedya tuşları (ses aç/kapat vs.) barındıran bir klavye ve yine sessiz butonlu bir mouse almak istiyorum. İkisi de kablosuz olursa daha iyi olur. Oyun oynamak gibi bir amacım yok fakat oyun oynayacağım zaman da sıkıntı çıkarmasa güzel olur. Bütçem toplam 300 TL. Ancak duruma göre biraz daha çıkabilirim.

Dediğiniz fonksiyonlar var. Oyun oynarken çok daha işinize yarar. Diğer türlü Anti-Ghost olmayan bir klavye öneririm oyun oynamak işkence olur. Hem kaliteli.

Dediğiniz fonksiyonlar var. Oyun oynarken çok daha işinize yarar. Diğer türlü Anti-Ghost olmayan bir klavye öneririm oyun oynamak işkence olur. Hem kaliteli.

Bu kadar oyuna yönelik olmasına gerek yok benim için. Önceliğim sessizlik ve kablosuz olması. Bir de o kadar da sessiz değil gibi baktığıma göre bu ikili.

.
True move 1 optik sensörü var bu fiyat segmentine göre gayet iyi tam bir F/P ürünü.

Bloody B120 Turbo LED aydınlatmalı USB Gaming klavye - incehesap.com:

Klavye benim için öyle RGB olmasına mekanik olmasına gerek yok klavye ekipmanlar arasında en düşük bütce ayrılacak ekipman olmalı bu klavyede öyle RGB vs yok ama çok dayanıklı bir klavye.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı