Türkiye'de gamepad piyasası çok kısıtlı, bütçe aşılabiliyorsa F710 en iyi seçenek olur. Monster Pusat ise EasySMX'in marka basılmış hali diye biliyorum, çokta tavsiye edilmiyor önceki Monster Pusat'a göre.Yuh çakma ürüne mi o kadar para versin? Monster Pusat, F710 bakabilirsin.
Aynı gamepad'i satın aldım bir ay önce, iki hafta önce alaloğunda sıkıntı çıkardı ve servise gönderdim. Umarım bir sorun olmadan döner ve bende herkese önerebilirim.https://www.hepsiburada.com/polosmart-psg05-kablosuz-ps4-oyun-kolu-siyah-pm-HB00001A14MW Yanına da Bluetooth adaptörü alarak PC'de DS4Windows yazılımı ile kullanabilirsin.
Bu tamamen ön yargı. Eğer arıza yapmaz ise gayet kaliteli bir aygıt. Analogları kaliteli, malzeme kaliteli, titreşim de iyi, touchpad ve jiroskop desen onlarda çalışıyor. Ben sırf PS Exc. oyunları yavaş yavaş PC'ye geliyor diye almıştım gayet te memnundum.Monster'ın çevre birimlerinden çoğu ürünü öyle zaten ama yine de öyle bile olsa Polosmart 5 para etmez. Var bende DS3'ü.
Şans işi biraz da, Türkiye'de gamepad piyasası çok kısıtlı, büyük çoğunluğu başka ürünlere marka basılmış hali. Kendimde daha önce Replica xbox 360 kolu almıştım, 1 ay sonra tetik tuşunun yayı zayıfladı, RB tuşu içeri çöktü, analoglarında ise Deadzone vardı. Gamesir T4 Pro gibi gamepadler ise çok fahiş fiyata satılıyor. Kaliteli bir şey alınmak isteniyorsa Logitech F710 altına inmemeli.Aynı gamepad'i satın aldım bir ay önce, iki hafta önce alaloğunda sıkıntı çıkardı ve servise gönderdim. Umarım bir sorun olmadan döner ve bende herkese önerebilirim.
Bu tamamen ön yargı. Eğer arıza yapmaz ise gayet kaliteli bir aygıt. Analogları kaliteli, malzeme kaliteli, titreşim de iyi, touchpad ve jiroskop desen onlarda çalışıyor. Ben sırf PS Exc. oyunları yavaş yavaş PC'ye geliyor diye almıştım gayet te memnundum.
Herhangi bir gamepad alınca da aynı sorunlar çıkabiliyor. Dualsense'lerde bile "drift" problemi vardı örneğin ama bu cihazı kalitesiz mi yapar?Dostum bak 1 ayda bozulmuş seninki. Neye göre kaliteli diyorsun? Senin gibi bir sürü insan var sorun yaşayan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.