300 TL PC için gamepad önerisi

Yaklaşık bir aydır Monster Pusat Pro kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım, 300 TL'lik fiyatı ile fiyat performans olarak gayet iyi bir cihaz, verdiğim paradan memnunum, tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/polosmart-psg05-kablosuz-ps4-oyun-kolu-siyah-pm-HB00001A14MW Yanına da Bluetooth adaptörü alarak PC'de DS4Windows yazılımı ile kullanabilirsin.
Aynı gamepad'i satın aldım bir ay önce, iki hafta önce alaloğunda sıkıntı çıkardı ve servise gönderdim. Umarım bir sorun olmadan döner ve bende herkese önerebilirim.
Monster'ın çevre birimlerinden çoğu ürünü öyle zaten ama yine de öyle bile olsa Polosmart 5 para etmez. Var bende DS3'ü.
Bu tamamen ön yargı. Eğer arıza yapmaz ise gayet kaliteli bir aygıt. Analogları kaliteli, malzeme kaliteli, titreşim de iyi, touchpad ve jiroskop desen onlarda çalışıyor. Ben sırf PS Exc. oyunları yavaş yavaş PC'ye geliyor diye almıştım gayet te memnundum.

Aynı gamepad'i satın aldım bir ay önce, iki hafta önce alaloğunda sıkıntı çıkardı ve servise gönderdim. Umarım bir sorun olmadan döner ve bende herkese önerebilirim.

Bu tamamen ön yargı. Eğer arıza yapmaz ise gayet kaliteli bir aygıt. Analogları kaliteli, malzeme kaliteli, titreşim de iyi, touchpad ve jiroskop desen onlarda çalışıyor. Ben sırf PS Exc. oyunları yavaş yavaş PC'ye geliyor diye almıştım gayet te memnundum.
Şans işi biraz da, Türkiye'de gamepad piyasası çok kısıtlı, büyük çoğunluğu başka ürünlere marka basılmış hali. Kendimde daha önce Replica xbox 360 kolu almıştım, 1 ay sonra tetik tuşunun yayı zayıfladı, RB tuşu içeri çöktü, analoglarında ise Deadzone vardı. Gamesir T4 Pro gibi gamepadler ise çok fahiş fiyata satılıyor. Kaliteli bir şey alınmak isteniyorsa Logitech F710 altına inmemeli.

Dostum bak 1 ayda bozulmuş seninki. Neye göre kaliteli diyorsun? Senin gibi bir sürü insan var sorun yaşayan.
Herhangi bir gamepad alınca da aynı sorunlar çıkabiliyor. Dualsense'lerde bile "drift" problemi vardı örneğin ama bu cihazı kalitesiz mi yapar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı