300 TL PSU Önerisi

Alpkan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar,sistemim şu şekildedir;
  • i7 6700 3.4
  • Z170A Tomahawk
  • Gigabayte Extreme 1060 6 GB (PASCAL)
  • Benq RL2455HM
  • Gskill ripjaws 16 GB 2400 MHZ
  • Corsair Spec-Alpha
  • Corsair H55 soğutma
  • Corsair Force LE 240 GB

PSU kaldı sadece ancak bütçem çok fazla değil 300, maksimum 350 TL. PSU almak istiyorum. 2 tane buldum ama bu sisteme yeter mi, darboğaz yapar mı bilmiyorum. OC yapmayacağım bu arada. Bulduğum PSU bunlar, sizler de tavsiyede bulunursanız ve yazacaklarım darboğaz yapar mı yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi topladım malesef, ekran kartı ve anakartı amazon'dan sipariş verdim. Bende düşündüm 1070 almayı ancak 600-700 TL gibi bir fark var 1060 ile arasında o yüzden almadım.

Sistemi topladım malesef, ekran kartı ve anakartı amazon'dan sipariş verdim. Bende düşündüm 1070 almayı ancak 600-700 TL gibi bir fark var 1060 ile arasında o yüzden almadım.

Anakart geldiği zaman beni bir etiketleyip haber eder misiniz hocam? Anakart gelmiyor diye biliyorum fakat geliyorsa arkadaşa da sipariş edeceğiz.

Tabiki haber ederim. Neden anakart gelmesin ki onu anlayamadım.

Anakart geldiği zaman beni bir etiketleyip haber eder misiniz hocam? Anakart gelmiyor diye biliyorum fakat geliyorsa arkadaşa da sipariş edeceğiz.
https://www.amazon.de/gp/product/B0159F7ZUI/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
Gigabyte GV-N1060XTREME-6GD GP106-400-A1 Pascal 6GB: Amazon.de: Computer & Zubehör
Aldığım anakart ve ekran kartının linkleri bunlar.

Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı
Bu PSU sistemin için yeterli.
Sistemine gelirsek o işlemciye Z serisi Anakart almak zorunda değilsin. Bütçen ne kadar? GTX 1070'li sistem toplanabilir gibi duruyor.
Bütçem 5000 TL'ydi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı