Merhabalar. Az önce Gametech'in ürünlerini inceledim ve garip bir şekilde ucuz olduklarını gördüm. Örneğin.
Gametech GTP-500 V2 500W 80 Plus Bronze Power Supply güç kaynağı 368, 99 TL yerine 268, 99 TL.
.Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu biraz garip geldi sizce güvenip alabilir miyim?
Yoksa Aerocool'un 80 Plus olmayan modeline mi bir bakayım?
R3 2200G Vega 8 APU.
ASRock HDVR. 4 anakart.
2x4GB RAM.
Arkadaşın attığı model güzel. FSP, High Power, Corsair gibi kaliteli markalara bakın.Merhabalar az önce Gametech'in ürünlerini inceledim ve garip bir şekilde ucuz olduklarını gördüm örneğin:
Gametech GTP-500 V2 500W 80 Plus Bronze Power Supply güç kaynağı 368, 99 TL yerine 268, 99 TL.
.Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu biraz garip geldi sizce güvenip alabilir miyim?
Yoksa Aerocool'un 80 Plus olmayan modeline mi bir bakayım?
R3 2200G Vega 8 APU.
ASRock HDVR. 4 anakart.
2x4GB RAM.
Her kelimesine katılıyorum. Gerekirse 2.el alın ama kaliteli bir marka alın. Cooler Master, High Power, FSP vb.Öncelikle ucuz olmalarının nedenini açıklayayım, marka kötü, isim kötü, ürünün kalitesi kötü. Gametech, Frisby, Gamepower, Rampage, Everest PSU alınmaz.
@Kayseri Mantısı attığı PSU güzel ve güvenilir.
Hiç adını bile duymadım kendi cahilliğimden mi bilmiyorum fakat almışken güzelini en azından marka olarak daha bilinen bir şey almanızı yanısıra fırsat kollamanızı öneriyorum.
Hocam uzak durun. Bunu alın daha iyi.
.Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 500W 38A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 500 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 500 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; 500W' segmentinde ses getirecek bilgisayarınızın yeni güç...www.teknobiyotik.com
Bütçe varsa bunu alın.
.High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com