300 TL R3 2200G sisteme PSU tavsiyesi

Arkadaşlar sistemim:
Ryzen 3 2200G Vega 8 APU işlemci.

2x4 F2FX4B 2666MHz DDR4 RAM.
ASRock HDVR. 4 anakart.
Seagate 500GB HDD.
Ve klasik RGB mouse ve klavye.

Almayı planladığım PSU:
.

Bu sizce yeterli olur mu? İleride yapacağım en büyük güncelleme RAM'i 16 yapmak olur sadece. Şimdiden teşekkürler.

Yeterli olacaktır hocam. Kullanabilirsiniz. Kaliteli bir PSU. İnşallah yakın zamanda iyi bir ekran kartı alırsınız. O zaman belki size bir PSU bakarız.

Aerocoll PSU patlatmaz ama o kadar da aman aman iyi bir PSU değildir şunu öneririm

.

Yeterlidir hocam, sıkıntı çıkartmaz.
İleriye dönük olması için ve kaliteli bir PSU seçmeniz için buna bakabilirsin.
.

Aerocoll PSU patlatmaz ama o kadar da aman aman iyi bir PSU değildir şunu öneririm.

.

Aslında bu markanın iyi olduğunu biliyorum fakat 270TL'yi geçmek istemiyorum. Aslında bizim burada bir bilgisayarcıda platoon marka 500W PSU 220TL ve hemen elime ulaşmış olacak rica etsem biraz akıl verir misiniz?
Yeter ama ileride ekran kartı alırsanız 500'lük alın garanti olsun.
ekran kartı almayacağım fakat rami yükselteceğim sizce bu durumda yükseltmem gerekir mi?

Aslında bu markanın iyi olduğunu biliyorum fakat 270TL'yi geçmek istemiyorum. Aslında bizim burada bir bilgisayarcıda platoon marka 500W PSU 220TL ve hemen elime ulaşmış olacak rica etsem biraz akıl verir misiniz?

ekran kartı almayacağım fakat rami yükselteceğim sizce bu durumda yükseltmem gerekir mi?
O zaman 400W bir PSU size yeterli olacaktır.

Hocam sakın ha. Platoon falan. Almayın. Aerocool daha iyi. Aerocool korumalı bir PSU. Aşağısı olmaz.

O zaman 400W bir PSU size yeterli olacaktır.

Peki Platoon'un 500W'lik PSU'suna güvenebilir miyim?
Geçen gün TX markasının 300W'lik PSU'sunu yaktımda platoon sizce nasıl?
Hocam sakın ha. Platoon falan. Almayın. Aerocool daha iyi. Aerocool korumalı bir PSU. Aşağısı olmaz.
evet
Yüksek-Düşük Gerilim / Güç ve Kısa Devre Koruması
Ani Dalgalanma Koruması gibi şeyler yazıyor bunlara güvenilir mi?

Peki Platoon'un 500W'lik PSU'suna güvenebilir miyim?
Geçen gün TX markasının 300W'lik PSU'sunu yaktımda platoon sizce nasıl?

evet
Yüksek-Düşük Gerilim / Güç ve Kısa Devre Koruması
Ani Dalgalanma Koruması gibi şeyler yazıyor bunlara güvenilir mi?
Hiç girme o işlere FSP alman senin için daha iyi olur.
.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı