300 TL Sessiz Klavye Önerisi

Selamlar, klavye alacağım istediklerim özelllikler:
  • Multimedya tuşları.
  • Gece kullandığım için sessiz olmalı.
  • RGB o kadar önemli değil tek renk olsa da olur tuşları ezbere biliyorum.

Aklımdakiler:
  • HyperX Alloy Core
  • Logitech G213 Prodigy
  • ASUS RA02 TUF Gaming Mech Brane
  • Corsair K55 (fiyatı inerse)
Önerilere açığım iyi forumlar.
Bende asus tuf k5 kullanıyorum 1 yıldır bende su bile döktüm bozulmadı ve sessiz çok güzel dokunuş hissiyatı var klavyenin ben aldığım 170 tlydi şuan artmış fiyatları ama asus öneririm hepsinin arasından.

300 TL bütçeniz varsa mekanik klavye almanızı öneririm. Önerdiğim modeller:

Mekanik hisli: Cooler Master MK110 RGB Mekanik Hisli TR Masterkeys Lite v2 Gaming Klavye | ITOPYA

@Famronty oyun için olacak,

@TÇB multimedya tuşlarını olmasını istiyorum almışken. Önerilerin için teşekkürler.

Asus K5 çok özellikli ama HyperX Alloy Core RGB görünüşü çok hoş arada kaldım 😅

300 TL bütçeniz varsa mekanik klavye almanızı öneririm. Önerdiğim modeller:

Mekanik hisli: Cooler Master MK110 RGB Mekanik Hisli TR Masterkeys Lite v2 Gaming Klavye | ITOPYA
GXT 890'ın at nalı sesinden farkı yok. Aşırı ses çıkarıyor. Discord'da oyun oynarken arkadaşlarım bile duyuyor.

GXT 890'ın at nalı sesinden farkı yok. Aşırı ses çıkarıyor. Discord'da oyun oynarken arkadaşlarım bile duyuyor.
Kırmızı anahtarlı modelini önerdim. En sessiz anahtarlardan birisi. Galiba siz mavi anahtarlı modelini kullanıyorsunuz.

Simdiye kadar bilek desteği olmadan kullandım :D ama kendinden var biliyorum.
Hangini tercih edeyim özellik bakımından Tuf K5 çok iyi Alloy Core RGB de iyi görünüş olarak hangisini seçmeliyim bence K5 gibi :/

Kırmızı anahtarlı modelini önerdim. En sessiz anahtarlardan birisi. Galiba siz mavi anahtarlı modelini kullanıyorsunuz.
Hayır şuan Outemu'nun (zaten GXT890'lar Outemu) Kırmızı anahtarlı modelini kullanıyorum. Sıkıntı anahtarlarda değil tuşlar çok yüksekte, kasaya çok sert değiyor ve ses çok çıkıyor. Kasasında ve keycaplerde sıkıntı var.

Cooler masterin quickfire ultimate (brown switchli modeli) kullanıyorum yaklaşık 8 aydır. Ses konusunda gayet memnun kaldım açıkçası ben de geceleri kullanıyorum daha çok. Şu anda piyasada bulabilir misin bilmiyorum ama ona da bakabilirsin tam 300 liraya almıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı