300 TL'ye CS:GO kasası vs kapsül

Chx0s

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi 300 TL gibi bir bütçem var biraz sonra yatıracağım. Sizce kasa mı açayım kapsül mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğiniz bir desen varsa onu alın bence. Sorunuza gelirsek kapsül daha mantıklı şu an.

Anibus Kasası. Anahtar istemiyor. Birazıyla da yeni kapsüllerden.

Başlıkta da belirttiğim gibi 300 TL gibi bir bütçem var biraz sonra yatıracağım. Sizce kasa mı açayım kapsül mü?
Hocam Fiyatlar hazır dibe vurmuşken Copenhagen flames takımının stickerlarını alın. Yakın zamanda kapatıldı ve birdaha stickeri gelmeyecek. Uzun vadede değerlenir.

Anubis kasası çöpten başka bir şey değil, arda arda 4 bıçak çıkardıysanız deneyin tabi. Sadece 2-3 skin den başka diğerleri çöp. Sorunuza gelirsem kapsül açın ve mutlu olun derim.

Anubis kasası çöpten başka bir şey değil, arda arda 4 bıçak çıkardıysanız deneyin tabii. Sadece 2-3 skinden başka diğerleri çöp. Sorunuza gelirsem kapsül açın ve mutlu olun derim.

13 tane kapsül açtım anca 2 tane kapsül alabilecek kadar kazandım (11 mavi 2 mor) 1 tanede anubis açtım hevesimi aldım şimdi ömrüm boyumca bir daha bir şey açmayacağıma yemin ediyorum 330 TL çöpe gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı