Hocam Fiyatlar hazır dibe vurmuşken Copenhagen flames takımının stickerlarını alın. Yakın zamanda kapatıldı ve birdaha stickeri gelmeyecek. Uzun vadede değerlenir.Başlıkta da belirttiğim gibi 300 TL gibi bir bütçem var biraz sonra yatıracağım. Sizce kasa mı açayım kapsül mü?
normal kasayla aynı ihtimallemi çıkıyor mor,pembe falan?Anibus Kasası. Anahtar istemiyor. Birazıyla da yeni kapsüllerden.
Anubis kasası çöpten başka bir şey değil, arda arda 4 bıçak çıkardıysanız deneyin tabii. Sadece 2-3 skinden başka diğerleri çöp. Sorunuza gelirsem kapsül açın ve mutlu olun derim.
Keşke açmayıp indirimi bekleseydiniz.13 tane kapsül açtım anca 2 tane kapsül alabilecek kadar kazandım (11 mavi 2 mor) 1 tanede anubis açtım hevesimi aldım şimdi ömrüm boyumca bir daha bir şey açmayacağıma yemin ediyorum 330 TL çöpe gitti.
Başlıkta da belirttiğim gibi 300 TL gibi bir bütçem var biraz sonra yatıracağım. Sizce kasa mı açayım kapsül mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.